Zυμαρικά ΖΩΓΡΑΦΟΣ από αλεύρι οσπρίων!

Zυμαρικά ΖΩΓΡΑΦΟΣ από αλεύρι οσπρίων!

Tα ζυμαρικά από εναλλακτικά αλεύρια και μάλιστα οσπρίων, είναι μια νέα, ανερχόμενη τάση, που λίγοι γνωρίζουν ό,τι υπάρχει στην Ελλάδα από το 1920.

Τα ζυμαρικά ΖΩΓΡΑΦΟΣ, με 80% περισσότερες φυτικές πρωτεΐνες από τα κοινά ζυμαρικά, με την καινοτόμο τους σύσταση ανταποκρίνονται στην ολοένα αυξανόμενη ανάγκη για υγιεινές εναλλακτικές.

 ζυμαρικά από αλεύρι οσπρίων

Απευθύνονται σε όσους θέλουν να καλύψουν τις ιδιαίτερες διατροφικές τους ανάγκες, όπως χορτοφάγοι, vegan, διαβητικοί και αθλητές, αλλά ακόμα και στους νέους και στα παιδιά που θέλουν να έχουν υγιεινές, θρεπτικές, αλλά και νόστιμες επιλογές.

Η Ελληνική εταιρεία ΖΩΓΡΑΦΟΣ, με παρουσία στον χώρο της διατροφής που υπερβαίνει έναν αιώνα, σύστησε στην αγορά τα ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΖΩΓΡΑΦΟΣ με 80% περισσότερες φυτικές πρωτεΐνες, πολύ πριν μεγάλες μάρκες τροφίμων ασχοληθούν με αυτή την κατηγορία.

Η πρωτεΐνη της σόγιας που έχουν τα ζυμαρικά ΖΩΓΡΑΦΟΣ περιέχει όλα τα απαραίτητα αμινοξέα και μάλιστα σε επαρκή ποσότητα, οπότε όσοι τα επιλέγουν δεν στερούνται τίποτα, σε σχέση με όσους καταναλώνουν ζωική πρωτεΐνη.

Σας προτείνουμε να τα δοκιμάστε σε μία γευστική συνταγή για όλη την οικογένεια:

Σπαγγέτι με σάλτσα πιπεριάς! Δείτε την συνταγή εδώ