Χαμός στα Lidl με την προσφορά στο κρέας

Δεν γίνεται να τη χάσεις!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χαμός στα Lidl με την προσφορά στο κρέας

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που έγινε γνωστή αυτή η προσφορά από τα Lidl στα κρέατα, έχει γίνει κακός χαμός σε όλα τα νοικοκυριά, τα οποία ξεκίνησαν να γεμίζουν τα καλάθια τους με όλα τα καλούδια που χρειάζονται, και μάλιστα στις καλύτερες τιμές.

Το γνωστό σούπερ μάρκετ έχει αποφασίσει να «χτυπήσει» για τα καλά τον ανταγωνισμό και έτσι ήδη από τη Δευτέρα ξεκίνησαν τρομερές προσφορές σε πολλά τρόφιμα.

Σε έκπτωση θα βρείτε στα lidl και σε ένα τρόφιμο που δε γίνεται να λείπει από το καθημερινό σας τραπέζι. Δείτε εδώ πόσο πολύ έχει πέσει η τιμή του και θα "μείνετε"!

Αυτή είναι η προσφορά που έβαλαν τα Lidl στο κρέας

Συγκεκριμένα, θα βρείτε σε έκπτωση μαριναρισμένες βόειες μπριζόλες που θα κάνουν όλη την οικογένεια να γλείφει τα δάχτυλά της!

Μπορείτε να τις βρείτε δύο ευρώ κάτω, από 9,99€ μόνο 7,99€! Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για μία προσφορά που δεν γίνεται να χάσετε! Δείτε εδώ την μοναδική έκπτωση που σας προσφέρουν τα Lidl.

Lidl προσφορά στο κρέας

Τα μυστικά για την πιο ζουμερή μπριζόλα που θα βρείτε σε προσφορά στα Lidl

Προθερμάνετε το τηγάνι ή την πλάκα ψησίματος ή τα κάρβουνα στη μέγιστη δυνατή θερμοκρασία.

Αλείψτε ελαφρώς τη μπριζόλα σας με λίγο ελαιόλαδο και αλατοπιπερώστε καλά χωρίς να φοβηθείτε την ποσότητα του αλατιού που πρέπει να βάλετε.

Μη στριμώχνετε τις μπριζόλες στην επιφάνεια ψησίματος. Δώστε σε καθεμία το χώρο της. Αν για παράδειγμα, επιχειρήσετε να ψήσετε πάνω από δυο μπριζόλες στο ίδιο τηγάνι, η συνολική θερμότητα θα πέσει και οι μπριζόλες μάλλον θα σιγοβράσουν, παρά θα ψηθούν και το αποτέλεσμα θα είναι αδιάφορο έως άνοστο.

Μη γυρίζετε τις μπριζόλες συνέχεια, παρά μόνο αφού έχουν σχηματίσει ένα ξηρό στρώμα στη μια πλευρά. Τότε μόνο είναι έτοιμες να τις γυρίσετε για να ψηθούν και από την άλλη πλευρά.

Καλά θα κάνετε να αφήσετε την μπριζόλα να «ηρεμήσει» 3-4 λεπτά, προτού τη σερβίρετε, ώστε οι χυμοί που έχουν αναδυθεί στην επιφάνεια του φιλέτου να «κάτσουν» στο εσωτερικό της μπριζόλας, εκμεταλλευόμενοι έτσι όλους τους χυμούς του κρέατος.

TAGS