Ψαροσαβουρας Μπούνος: Ουρές σε αυτό το μαγαζί στο Ναύπλιο για έναν μεζέ

Πρέπει να το δοκιμάσεις κι εσύ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ψαροσαβουρας Μπούνος: Ουρές σε αυτό το μαγαζί στο Ναύπλιο για έναν μεζέ

Είτε η όρεξή σας τραβάει ψάρι και θαλασσινά, είτε ψαρομεζέδες στο Ναύπλιο, η επιλογή σας είναι μία: ΜΠΟΥΝΟΣ - ΨΑΡΟΣΑΒΟΥΡΑΣ.

Ψαροσαβούρας μεζέδες

Δίκαια θεωρείται η καλύτερη ψαροταβέρνα της πόλης. Εκεί, στο λιμάνι του Ναυπλίου σας περιμένει ο Γιώργος Μπούνος και η ομάδα των εκλεκτών συνεργατών του, που δύο δεκαετίες τώρα λειτουργούν την πιο δημοφιλή ψαροταβέρνα. Δύο δεκαετίες που με μεράκι, καλή διάθεση και ευγένεια έκαναν το στέκι της οδού Μπουμπουλίνας σημείο αναφοράς του καλού φαγητού και εκλεκτού ψαριού.

Ψαροσαβούρας ταβέρνα

Τα φρέσκα ψάρια Αργοσαρωνικού, τα οστρακοειδή Αη-Στρατή, Σκύρου, Ευβοϊκού και Κορινθιακού θα ικανοποιήσουν και τις πιο απαιτητικές γαστρονομικές επιθυμίες. Η γαριδομακαρονάδα με λιγκουϊνι, τα καλαμάρια, το χταπόδι και οι εξαιρετικές ψαρόσουπες και οι καταπληκτική αστακομακαρονάδα συμπληρώνουν την εικόνα. Σήμερα ο «Σαβούρας» που ο Γιώργος Μπούνος και οι συνεργάτες του ανέδειξαν, ενηλικιώθηκε και σαν ΜΠΟΥΝΟΣ - Ψαροσαβούρας πλέον λειτουργεί στην οδό Μπουμπουλίνας 77, δίπλα στον παλιό του χώρο.

Ταβέρνα Ναύπλιο θαλασσινά

Με ατού την ποιότητα και τις εξαιρετικές τιμές, η ίδια ομάδα συνεχίζει και σας εξυπηρετεί με το γρήγορο και ευγενικό προσωπικό σ’ ένα χώρο οικείο και σύγχρονο που συμπληρώνεται από την δροσερή εξωτερική πλατεία.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΆ 12:00-00:00

MΠΟΥΜΠΟΥΛΊΝΑΣ 77, Τ. +30 27520 27704.

Ψαροσαβούρας φαγητό

WWW.PSAROSAVOURAS-BOUNOS.GR

FB: ΜΠΟΎΝΟΣ ΨΑΡΟΣΑΒΟΥΡΑΣ ΝΑΥΠΛΙΟ

Ψαροσαβούρας θαλασσινά στο Ναύπλιο