Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Έκτακτο ανακοινωθέν από τα Lidl - Από τη Δευτέρα 14/9...

Σας αφορά!

Έκτακτο ανακοινωθέν από τα Lidl - Από τη Δευτέρα 14/9...
FOOD NEWS 13.09.2020 12:25
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μόλις πριν από λίγη ώρα, βγήκε ένα νέο έκτακτο ανακοινωθέν από τη γνωστή αλυσίδα καταστημάτων Lidl, το οποίο μάλιστα αφορά όλους τους καταναλωτές. Συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα 14/9 ξεκινούν μοναδικές προσφορές στο γνωστό σούπερ μάρκετ και δεν πρέπει να τις χάσετε με τίποτα.

Και ποια νοικοκυρά δε θα ήθελε να έχει στο καλάθι της τα πιο φθηνά προϊόντα; Τα Lidl έχουν και πάλι τη λύση για εσένα και συγκεκριμένα, από αυτή τη Δευτέρα μπορείς να βρεις όλα όσα χρειάζεσαι σε τιμές έκπληξη!

Αυτό είναι το έκτακτο ανακοινωθέν από τα Lidl για τη Δευτέρα 14/9

Lidl προσφορές

Να θυμίσουμε βέβαια πως εντοπίστηκε κρούσμα κορωνοϊού σε ένα Lidl. Δείτε εδώ σε ποια περιοχή.

Νέο σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα κάνει σκόνη τα Lidl - Έχει ακόμα πιο χαμηλές τιμές

Αυτό το σούπερ μάρκετ το έχουν χαρακτηρίσει πολύ ως "Ρώσικο Lidl"! Πέρασαν περίπου 12 χρόνια όταν ξένη αλυσίδα σούπερ μάρκετ αποπειράθηκε να εισέλθει – ανεπιτυχώς – στην ελληνική αγορά (Aldi). Σήμερα, η Mere της ρωσικής αλυσίδας Svetofor ετοιμάζεται να κάνει απόβαση στη χώρα μας, στο πλαίσιο της ευρύτερης προσπάθειας επέκτασης και σε άλλες αγορές όπως Πορτογαλία, ΗΠΑ, Γαλλία, ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο κλπ.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη αλυσίδα discount στην Ρωσία, με 1.200 καταστήματα σε όλη την χώρα. Σήμερα ήδη λειτουργεί πολύ πέρα από τα σύνορά της, στην Γερμανία, Πολωνία, Ρουμανία, Λετονία, Λιθουανία, Εσθονία, Κίνα και άλλες χώρες.

Για την ώρα, συγκρατημένες είναι οι αντιδράσεις παραγόντων της αγοράς που γνωρίζουν τις ιδιαιτερότητες στον κλάδο τροφίμων, το λιανεμπόριο και τα σουπερμάρκετ ειδικότερα, αναμένοντας τα νεότερα γύρω από αυτήν την προσπάθεια.

Στο ελληνόφωνο site που βρίσκεται στον «αέρα» σε περίοπτη θέση είναι η φράση «Σε λίγο καιρό μαζί σας», ενώ ως συγκριτικό πλεονέκτημα η εταιρεία προβάλλει το γεγονός ότι προσφέρει στους καταναλωτές όλα τα είδη, τρόφιμα και μη, σε τιμές 30 έως και 80% χαμηλότερες από τις τιμές της αγοράς.

Δείτε εδώ και μια είδηση για το σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτη που σίγουρα σας αφορά

Περισσότερες πληροφορίες για την είσοδο των Ρωσικών Lild στην ελληνική αγορά

Κάνει λόγο επίσης απευθείας συνεργασία με τους παραγωγούς, μικρούς και μεγάλους, δείχνοντας προτίμηση στα Ελληνικά προϊόντα.

Νέο σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα

Αναφορικά με τους προμηθευτές, «στους προμηθευτές προσφέρουμε αυτόματες πληρωμές κάθε εβδομάδα για ό,τι έχει πωληθεί στην διάρκειά της. Η συνεργασία είναι διάφανη και ειλικρινής. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή επιβαλλόμενες εκ των υστέρων εκπτώσεις. Οι τιμές που αναφέρονται στην σύμβαση προμήθειας είναι οι τιμές που λαμβάνει ο προμηθευτής στον τραπεζικό του λογαριασμό», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά η Mere απευθύνεται:

  • στους καταναλωτές που θέλουν να ψωνίζουν σε ανταγωνιστικές τιμές χωρίς να πληρώνουν υπερβολικά για μάρκετινγκ, όμορφα σχεδιασμένα και διακοσμημένα ράφια και περιοχές πωλήσεων.
  • Price hunters (κυνηγούς τιμών) που ψάχνουν για αγαθά σε τιμές ευκαιρίας και εξαιρετικές προσφορές.
  • Επιχειρηματίες, ιδιοκτήτες μικρών και μεσαίων καταστημάτων λιανικής και HORECA.

Σε κάθε περίπτωση ήδη αναζητεί κατάλληλα κτίρια σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος με πληθυσμό πάνω από 25.000 και σε πυκνοκατοικημένες περιοχές.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έκτακτο παράρτημα από τα Lidl - Αφορά καταναλωτές και μη

Ανακοινωθέν από τα Lidl - Αφορά όσους έχουν παιδιά! Δώστε προσοχή...

TAGS
Share