«Σκάει» σούπερ εβδομάδα στα Lidl - Μοναδικές τιμές

Μην τις χάσετε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Σκάει» σούπερ εβδομάδα στα Lidl - Μοναδικές τιμές

Μια νέα σούπερ εβδομάδα προσφορών «σκάει» σε όλα τα καταστήματα των Lidl. Οι τιμές σε όλα τα προϊόντα τους είναι μοναδικές και δεν πρέπει να τις χάσετε.

Συγκεκριμένα, από σήμερα 28/9 στη αγαπημένη αλυσίδα super market θα βρείτε, προσφορές σε κρεατικές, φρούτα, λαχανικά, αλλά και ψάρια.

Στην επίσημη ιστοσελίδα τους δημοσίευσαν αναλυτικά το φυλλάδιο με τις προσφορές και μπορείτε να τις δείτε όλες εδώ.

Να σημειώσουμε πως τα καταστήματα Lidl είναι εξαιρετικά γενναιόδωρα στους μισθούς τους. Δείτε εδώ πόσα παίρνουν οι υπάλληλοί τους.

Lidl προσφορές εβδομάδας

Έκτακτο παράρτημα από τα Lidl - Σας αφορά όλους

Μόλις πριν από λίγο κυκλοφόρησε ένα νέο έκτακτο παράρτημα από τη γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ, Lidl, το οποίο είναι σίγουρο πως αφορά όλους όσους βρίσκονται εδώ και λίγο καιρό στην αναζήτηση της ιδανικής εργασίας γι' αυτούς.

Αυτό είναι το έκτακτο παράρτημα από τα Lidl

Σε προσλήψεις 47 ατόμων για την κάλυψη κενών θέσεων σε καταστήματα της προχωρά η αλυσίδα Σούπερ Μάρκετ Lidl. Οι θέσεις εργασίας αφορούν πολλές ειδικότητες και για τον λόγο αυτό, αξίζει να ρίξετε μια ματιά σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε.

Σύμφωνα με την εταιρεία: «Κάθε νέος συνεργάτης παρακολουθεί ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, σχεδιασμένο ώστε να ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές της θέσης. Εάν διαθέτετε δεξιότητες όπως επικοινωνία, ευθύτητα και συνέπεια τότε μπορείτε να γίνετε κι εσείς μέλος στην οικογένεια της Lidl».

Δείτε ωστόσο και τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας εδώ.

Συναγερμός σε κατάστημα των Lidl - Καταναλωτές σας αφορά

Συναγερμός έχει σημάνει από εχθές σε ένα από τα καταστήματα της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ των Lidl. Αν είστε κι εσείς καταναλωτές του, τότε το συγκεκριμένο θέμα σίγουρα σας αφορά και οφείλετε να δώσετε μεγάλη προσοχή!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με κατάστημα Lidl, το οποίο έβαλε «λουκέτο», καθώς ένα κρούσμα κορωνοϊού σε υπάλληλο αναγκάζει τη γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ, για την οποία έρχονται μεγάλες αλλαγές, να αναβάλει τη λειτουργία του.

Πρόκειται για ένα από τα καταστήματα της αλυσίδας Lidl στο Ηράκλειο. Πρόκειται για κατάστημα της συγκεκριμένης εταιρείας στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο.

Lidl κρούσμα κορωνοϊού

Tο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού σε υπάλληλό της, αναγκάζει την εταιρεία να κλείσει άμεσα το κατάστημα και να θέσει όλους τους υπαλλήλους σε καραντίνα και έλεγχο για τον ιό.

Ήδη έχει ξεκινήσει η η διαδικασία απολύμανσης του χώρου ενώ την υπόθεση χειρίζεται ο ΕΟΔΥ, ό οποίος έχει ξεκινήσει την ιχνηλάτηση των επαφών του εργαζόμενου.

Πηγή: athensmagazine.gr

TAGS