ΙceRoll: Η πολυαναμενόμενη άφιξη στο Περιστέρι!

Είναι το τέλειο επιδόρπιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
ΙceRoll: Η πολυαναμενόμενη άφιξη στο Περιστέρι!

Το παγωτό το αγαπάμε για πολλούς λόγους. Είναι το τέλειο επιδόρπιο, μας γλυκαίνει χωρίς να μας βαραίνει και το πιο σημαντικό; Με την πρώτη κουταλιά μάς ταξιδεύει στην πιο αγαπημένη εποχή του χρόνου, το καλοκαίρι! Για αυτούς, λοιπόν, τους λόγους θα κάνουμε οπωσδήποτε μια βόλτα στο νέο IceRoll στο Περιστέρι, για να δοκιμάσουμε το πιο γευστικό παγωτό της πόλης σε τέλεια ρολάκια που κάνουν τη διαφορά!

iceroll

Το μυστικό της επιτυχίας των IceRolls βρίσκεται στον τρόπο σερβιρίσματις της Νο1 λατρεμένης μας λιχουδιάς. Μιλάμε για μια επίπεδη, παγωμένη επιφάνεια, πάνω στην οποία έμπειροι τεχνίτες παντρεύουν αγνό, φρέσκο γάλα ημέρας (άρτι αφιχθέν από τον συνεταιρισμό ΘΕΣγάλα) ή γάλα καρύδας (για τους vegans) με ό,τι λαχταράει η καρδιά και η φαντασία μας:

iceroll παγωτό

Φρέσκα φρούτα εποχής και superfoods (όλα από από Έλληνες παραγωγούς) ή αγαπημένα brands σοκολάτας (bounty, snickers) και μπισκότου (oreo), αλλά και πολλές ακόμη πρωτότυπες γεύσεις ετοιμάζονται live μπροστά στα μάτια σου και με βάση το αντίστοιχο υλικό (π.χ. πραγματικό κομμάτι από μπουγάτσα ή τσουρέκι που κόβονται επιτόπου) γίνονται... παγωτό. Πίστεψέ μας ο pastry chef Νικόλας Νικολόπουλος έχει σκεφτεί όλους τους εκλεκτούς συνδυασμούς που μπορούν να κατακτήσουν κάθε γευστικό κάλυκα της γλώσσας σου! Stay tuned για περισσότερα "φρέσκα" νέα!

παγωτό περιστέρι

ΙceRoll

  • Περιστέρι: Αιμίλιου Βεάκη 46
  • Χαλάνδρι: Ανδρέα Παπανδρέου 25
  • Μοναστηράκι: Αθηνάς 2 και Ερμού
  • Γλυφάδα: Γιαννιτσοπούλου 2, Πλατεία Εσπερίδων
  • Ρόδος: Ερμού 83 Παλιά Πόλη

www.iceroll.gr

www.facebook.com/IceRollGR

www.instagram.com/iceroll.gr