Η ανακοίνωση των Lidl που προκάλεσε παραλήρημα στους καταναλωτές

Σας αφορά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η ανακοίνωση των Lidl που προκάλεσε παραλήρημα στους καταναλωτές

Παραλήρημα έχει προκαλέσει στους καταναλωτές, μια ανακοίνωση που «έσκασε» χθες Δευτέρα 19/10 από τα Lidl για τη νέα εβδομάδα που διανύουμε. Σας αφορά όλους.

Συγκεκριμένα, κάθε νέα εβδομάδα η αγαπημένη αλυσίδα των super market, βγάζει προσφορές που βοηθούν στην τσέπη του πελάτη τους.

Έτσι λοιπόν, από τις 19/10 θα βρειτε στα Lidl, την προσφορά Lidl Plus! Σε αυτές τις προσφορές, θα βρείτε προϊόντα στη μισή τιμή. Όπως ζυμαρικά, φρούτα κ.α.

Ενώ, από τις 19/10 έχουν ξεκινήσει και οι super προσφορές! Δείτε τις όλες αναλυτικά...

Lidl προσφορές εβδομάδας

Πελάτες των Lidl προσοχή - Το συγκεκριμένο ανακοινωθέν αφορά τα χρήματά σας

Με ένα ανακοινωθέν στην επίσημη σελίδα των Lidl, lidl-hellas.gr, η εταιρεία έκανε γνωστές τις προϋποθέσεις για το πως οι πελάτες της έχουν το δικαίωμα της επιστροφής χρημάτων.

Σε όλα τα καταστήματα Lidl μπορείτε εύκολα να κάνετε τις αγορές σας χρησιμοποιώντας τις κάρτες VISA, VISA Electron, Maestro, MasterCard, American Express, Edenred και Κάρτα Αλληλεγγύης.

Εντός τριών μηνών από την ημερομηνία αγοράς, μπορείτε επιδεικνύοντας την απόδειξη αγοράς και με την πλήρη συσκευασία να ζητήσετε επιστροφή των χρημάτων σας για προϊόντα που αγοράσατε από τα καταστήματά μας. Μετά το πέρας του τριμήνου διατηρείτε τα δικαιώματα που σας παρέχει η εγγύηση του προϊόντος. * Δε γίνονται δεκτές οι επιστροφές σε εσώρουχα, μαγιό και εποχιακά είδη.

Να υπενθυμίσουμε πως μόλις εχθές, Τρίτη 13.10 έγινε ανάκληση προϊόντος πασίγνωστου μελιού των Lidl! Δείτε όλες τις λεπτομέρειες εδώ.

Απόφαση «βόμβα» από τα Lidl - Τι πρέπει να γνωρίζετε

Σαν «βόμβα» πρόκειται να σκάσει στην ελληνική αγορά η μεγάλη απόφαση που πήρε η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων Lidl. Αν είστε κι εσείς καταναλωτής της, τότε σίγουρα πρέπει να γνωρίζετε την επόμενη κίνηση που σκοπεύει να κάνει.

Συγκεκριμένα, τα καταστήματα Lidl σκοπεύουν να κάνουν επενδύσεις ύψους 350 εκατ. ευρώ έως το 2023, με τη λειτουργία 11 νέων καταστημάτων σε βάθος τριετίας και με τη δημιουργία νέου logistic center (κέντρο αποθήκευσης και διανομής), το οποίο θα υποστηρίξει τις αυξανόμενες ανάγκες του δικτύου.

Σήμερα, η αλυσίδα αριθμεί 225 καταστήματα και απασχολεί περίπου 6.500 εργαζόμενους σε όλη την Ελλάδα, ενώ διαθέτει 4 αποθήκες και 1 αποθηκευτική δομή στη Θήβα, ενώ δείτε εδώ και μία σημαντική ανακοίνωση από τα Lidl.

Σύμφωνα με τον κ. Ανδρεανίδη, τα 11 νέα καταστήματα θα "πέσουν” στο δίκτυο σταδιακά. Μέχρι τον Φεβρουάριο, θα λειτουργήσουν τα δύο πρώτα από τα τέσσερα νέα καταστήματα ενώ πέντε καταστήματα προγραμματίζονται να ενταχθούν στο δίκτυο το 2022, τα περισσότερα εκ των οποίων θα λειτουργήσουν στην Αθήνα.

Lidl νέα καταστήματα

Πέρυσι η αλυσίδα, σύμφωνα με τον κ. Ανδρεανίδη εμφάνισε άνοδο πωλήσεων 8,8%, βελτιώνοντας, όπως είπε ο ίδιος "την πελατειακή μας βάση, την επισκεψιμότητα στα καταστήματα και το καλάθι των αγορών”.

Τη φετινή χρονιά οι πωλήσεις της "τρέχουν” με υψηλότερους ρυθμούς λόγω της υπεραπόδοσης των καταστημάτων στα μεγάλα αστικά κέντρα που αντιστάθμισαν τις απώλειες στις τουριστικές περιοχές, ανέφερε ο ίδιος.

Πηγή: capital.gr

TAGS