Προσφορές που «καίνε» στον Σκλαβενίτη - Αφορά όλους τους πελάτες

Για αυτή την εβδομάδα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Προσφορές που «καίνε» στον Σκλαβενίτη - Αφορά όλους τους πελάτες

Μέσα από το e-food, το οποίο συνεργάζεται με τη γνωστή αλυσίδα καταστημάτων Σκλαβενίτης, ανακοινώθηκαν μερικές προσφορές που «καίνε» κανονικά καθώς πρόκειται για βασικά προϊόντα τα οποία σε κάθε περίπτωση αφορούν όλους τους πελάτες.

Τα γνωστά σούπερ μάρκετ βρίσκονται δίπλα στους πελάτες τους σε μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο κατά την οποία, η χώρα έχει μπει σε ένα δεύτερο καθολικό lockdown.

Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να κάνουν online τα ψώνια τους και αποφεύγουν να επισκεφθούν τα σούπερ μάρκετ προκειμένου να μην έρθουν σε επαφή με πολύ κόσμο.

Έτσι μέσα από το e-food, ο Σκλαβενίτης έχει ανακοινώσει τις προσφορές του και οι τιμές είναι εξαιρετικά συμφέρουσες. Δείτε εδώ σε τι άλλα προϊόντα έχει προσφορές ο Σκλαβενίτης.

Αυτές είναι οι προσφορές που «καίνε» στον Σκλαβενίτη

Σκλαβενίτης προσφορές

Απίστευτο περιστατικό στον Σκλαβενίτη - Ξεπουλάει λίγο πριν το lockdown αυτό το προϊόν!

Εν όψη του δεύτερου lockdown στην Ελλάδα εξαιτίας του κορωνοϊού παρατηρήθηκε πως νούμερο 1 σε πωλήσεις στα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης αυτή την φορά δεν ήταν το χαρτί υγείας ή τα μακαρόνια αλλά... κάτι άλλο που σίγουρα δεν σας πάει το μυαλό!

Ποιο είναι το προϊόν που ξεπουλάει περισσότερα στον Σκλαβενίτη εν μέσω κορωνοϊού

Η αλήθεια είναι πως παρατηρήθηκε αύξηση των πωλήσεων στις οδοντόκρεμες. Ναι, καλά διαβάσατε! Εκτός του ότι φροντίζουν την στοματική μας υγεία οι οδοντόκρεμες μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν καθαριστικό ή ακόμα και παυσίπονο και για τον λόγο αυτό φαίνεται πως τώρα έχουν πάρα πολύ πέραση.

Δείτε εδώ και μια συγκλονιστική νέα προσφορά που τρέχει τώρα στα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης

Χαμός στο Σκλαβενίτη πρώτη μέρα lockdown για κορωνοϊό - Έβγαλε σε απίστευτη προσφορά ρολό και υγρά μαντηλάκια

Σε ένα μίνι lockdown έχει οδηγηθεί ξανά η Ελλάδα λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων κορωνοϊού και σήμερα πρώτη μέρα αν επισκεφθεί κανείς το Σκλαβενίτης e-food θα δει ότι έχει βάλει απίστευτες προσφορές! Κάποιες από αυτές αφορούν ρολό χαρτιά και υγρά μαντηλάκια που αυτή την περίοδο έχουν την τιμητική τους.

Να σημειωθεί πως είναι μια δύσκολη περίοδος για όλους και θα πρέπει να τηρηθούν τα μέτρα στο έπακρο για να μπορέσουμε να βγούμε ξανά από όλο αυτό!

Αυτές είναι οι προσφορές του Σκλαβενίτη στο δεύτερο lockdown της Ελλάδας

Προσφορές Σκλαβενίτης lockodown κορωνοϊός