Αυτή είναι η πιο γλυκιά διεύθυνση της πόλης!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αυτή είναι η πιο γλυκιά διεύθυνση της πόλης!

Για να μην ξεχνιόμαστε, ο Νοέμβριος δεν είναι μόνο μήνας καραντίνας αλλά και γιορτών! Γιατί μπορεί να μένουμε σπίτι αλλά δεν ξεχνάμε πως τις επόμενες μέρες γιορτάζουν τα αγαπημένα μας πρόσωπα και θέλουμε να τους δείξουμε πόσο νοιαζόμαστε!

Τι καλύτερο λοιπόν από το να μπούμε στην πιο λαχταριστή ηλεκτρονική διεύθυνση, https://www.melistalakto.gr/ για να επιλέξουμε τα καλύτερα γλυκά για την πιο όμορφη εποχή του χρόνου;

Μελιστάλακτο

Και στο lockdown, το ζαχαροπλαστείο Μελιστάλακτο έχει να προτείνει ολόφρεσκιες τρισδιάστατες τούρτες, παραδοσιακά γλυκά ταψιού, τάρτες, μιλγφέιγ αλλά και λιχουδιές με stevia για όσους προσέχουν τη διατροφή τους!

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως στις 25 του μήνα γιορτάζουν οι Αικατερίνη Κατερίνα, Καίτη, Κατίνα, Κατερινιώ, Μερκούριος Μερκούρης, Μέρκουρας, Μάρκορας, Μερκουρία, ενώ στις 26, οι Κυπαρισσία Σίσσυ, Παρέσια, Παρεσίνα, Παρεσσία, Παρέσσα, Νίκων, Στέργιος Στέργης, Στέργος, Στεργία, Στεργιανή, Στεργιούλα, Στεργιούδα, Στυλιανός Στυλιανή, Στέλιος, Στελής, Τέλης, Τέλιος, Στελίτσα, Στέλα, Στέλλα, Στέλια, Τέλα, Τελία, Τελίτσα. Σημείωσε λοιπόν στο ημερολόγιο τις παραπάνω ημερομηνίες και κάνε σε συγγενείς, φίλους ή και συναδέλφους μια έκπληξη που (να είστε σίγουροι) δεν θα ξεχάσουν ποτέ!

ζαχαροπλαστείο

Ζαχαροπλαστείο Μελιστάλακτο: Λεωφ. Αθηνών - Πειραιώς 67 & Δωδεκανήσου, Πειραιάς, τηκλ. 210 4810091, info@melistalakto.gr

Μελιστάλακτο Αθήνα