Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ασύλληπτη είδηση από τον Σκλαβενίτη μέσα στο lockdown - Η ανακοίνωση που «τράβηξε» τους πελάτες

Δώστε προσοχή!

Ασύλληπτη είδηση από τον Σκλαβενίτη μέσα στο lockdown - Η ανακοίνωση που «τράβηξε» τους πελάτες
FOOD NEWS 05.12.2020 11:51
Από Youweekly Team

Πριν από μερικές ώρες κυκλοφόρησε μία ασύλληπτη είδηση η οποία αφορά τη γνωστή αλυσίδα καταστημάτων, Σκλαβενίτης. Συγκεκριμένα, πρόκειται για μία ανακοίνωση που «τράβηξε» με τη μία όλους τους πελάτες στα σούπερ μάρκετ.

Οι μέρες που βιώνουμε είναι εξαιρετικά δύσκολες ωστόσο ο Σκλαβενίτης βρίσκεται στο πλευρό των καταναλωτών και φροντίζει να τους παρέχει τις καλύτερες προσφορές, ενώ τις δικές τους προσφορές ανακοίνωσαν και τα Lidl.

Αυτή είναι η ανακοίνωση του Σκλαβενίτη

Σκλαβενίτης προσφορές

Δείτε εδώ αναλυτικά όλες τις προσφορές του Σκλαβενίτη.

Πελάτες του Σκλαβενίτη σας αφορά: Πως μπορείτε να κάνετε την πληρωμή σας στο site

Το νέο site του Σκλαβενίτη, Sklavenitis.gr, βρίσκεται στον αέρα εδώ και πάρα πολύ καιρό και επειδή πάντα προσέχει τους πελάτες του, δίνει δυο δυνατότητες πληρωμής που είναι αναγκαίο να γνωρίζετε αν και εφόσον επιθυμείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας από εκεί.

Πως μπορείτε να κάνετε την πληρωμή σας στο sklavenitis.gr

Οι πληρωμές γίνονται είτε ηλεκτρονικά, κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας δηλαδή, μέσω κάρτας, είτε κατά την παράδοση της παραγγελίας με μετρητά ή με κάρτα. Εάν κάποιος πελάτης έχει επιλέξει πληρωμή online, δηλαδή κατά τη διενέργεια της παραγγελίας, τότε μπορεί να ζητήσει και ανέπαφη παράδοσή της. Επίσης, γίνονται δεκτές διατακτικές (Ticket Restaurant, Chèque Déjeuner, Hellenic voucher, Up Hellas, Meals & More, Σκλαβενίτης, Χαλκιαδάκης, The Mart), καθώς και δωροεπιταγές (Σκλαβενίτης, The Mart και Dynamic). Για την ώρα δεν παρέχεται η υπηρεσία click & collect, δηλαδή δεν μπορεί ο πελάτης να παραλάβει από φυσικό κατάστημα την παραγγελία που έχει κάνει ηλεκτρονικά.

Δείτε εδώ κι ένα ασύλληπτο γυναίκειο προϊόν που είναι σε σούπερ τιμή αυτή την περίοδο!

Έκτακτη ανακοίνωση του Σκλαβενίτη - Αναρτήθηκε στο sklavenitis.gr πριν από λίγες ώρες

Πολιτική - Δέσμευση “Covid Shield” στον Σκλαβενίτη

Έχοντας ως βασική Αρχή της το «Πρώτα και πάνω από όλα ο Άνθρωπος», η Επιχείρησή μας μεριμνά ώστε να είναι απολύτως ασφαλείς όλοι όσοι χρησιμοποιούν καθημερινά τις εγκαταστάσεις της.

Στο πλαίσιο αυτό, βασική προτεραιότητά μας, από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε η πανδημία, είναι η προστασία της Υγείας των Εργαζομένων, των Πελατών και των Συνεργατών μας, μέσω της αυστηρής εφαρμογής μέτρων κατά της διασποράς του Κορωνοϊού.

Η Διοίκηση έχοντας πλήρη επίγνωση των αρχών του σχήματος πιστοποίησης “Covid Shield” και των προδιαγραφών που απαιτούνται για την πιστοποίηση ανώτατου επιπέδου (Excellent), υιοθετεί και εφαρμόζει στην Επιχείρηση, συγκεκριμένη πολιτική που συμμορφώνεται πλήρως με τις εν λόγω αρχές, τις οποίες δεσμεύεται να τηρεί συνεχώς και για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί, στο σύνολο των δραστηριοτήτων και εγκαταστάσεών της.

Ειδικότερα, στην Επιχείρησή μας:

  • Έχουμε θεσπίσει, διατηρούμε και επικαιροποιούμε σχέδιο δράσης για την πρόληψη και αντιμετώπιση της πανδημίας.
  • Εφαρμόζουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα Υγείας και Ασφάλειας στα Καταστήματά της, καθώς και σε κάθε άλλη εγκατάσταση που συνδέεται με τις δραστηριότητές μας, λαμβάνοντας πρόσθετα μέτρα καθαρισμού και απολύμανσης.
  • Τηρούμε διαδικασίες για τη λεπτομερή και επαναλαμβανόμενη ενημέρωση όλων των ενδιαφερόμενων μερών.
  • Οι Εργαζόμενοι εκπαιδεύονται με βάση τα μέτρα που προβλέπει το σχήμα “Covid Shield” επιπέδου Excellent και τα μέτρα που εκδίδουν οι αρμόδιες κρατικές Αρχές.
  • Οι Ιατροί Εργασίας παρακολουθούν τακτικά, μέσω των Ιατρών Εργασίας , την Υγεία των Εργαζομένων μας.

Για την παρακολούθηση της ορθής εφαρμογής και της αποτελεσματικότητας του σχήματος “Covid Shield” επιπέδου Excellent, η Επιχείρησή μας έχει θέσει και αξιολογεί σε τακτικά χρονικά διαστήματα σχετικούς δείκτες.

Η πολιτική “Covid Shield” επιπέδου Excellent εφαρμόζεται ήδη και έχει κοινοποιηθεί στο σύνολο των ενδιαφερόμενων μερών της Επιχείρησής μας.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Lockdown με χαμηλές τιμές στον Σκλαβενίτη - Με ούτε 10 ευρώ φτιάξτε το χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας

Φρενίτιδα με το νέο προϊόν που μπαίνει σε όλα τα σούπερ μάρκετ επί περίοδο lockdown!

Share