Προσφορές «βόμβα» στον Σκλαβενίτη για τα Χριστούγεννα

Τρέξτε να προλάβετε!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Προσφορές «βόμβα» στον Σκλαβενίτη για τα Χριστούγεννα

Με μία αναζήτηση που κάναμε στο online κατάστημα του Σκλαβενίτη, εντοπίσαμε τις πιο σούπερ προσφορές που «καίνε» και έχουν θεσπιστεί ειδικά για τις ημέρες των Χριστουγέννων, ώστε να γεμίσετε το σπίτι σας με όλα τα καλούδια.

Μπορεί οι μέρες που ζούμε να είναι δύσκολες ωστόσο τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και όλοι θέλουν να έχουν στο σπίτι τους γλυκίσματα ώστε να νιώσουν λίγο παραπάνω το κλίμα.

Τα καταστήματα Σκλαβενίτης βρίσκονται στο πλευρό του καταναλωτή και έχουν βάλει σε έκπτωση τα πιο λαχταριστά προϊόντα για να «μυρίσει» το σπίτι... Χριστούγεννα, ενώ εξαιρετικές εκπτώσεις στα προϊόντα του έχει και ο ΑΒ Βασιλόπουλος!

Αυτές είναι οι προσφορές «βόμβα» του Σκλαβενίτη

Σκλαβενίτης προσφορές

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλες τις προσφορές στα χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα, εδώ.

Πελάτες του Σκλαβενίτη σας αφορά: Πως μπορείτε να κάνετε την πληρωμή σας στο site

Το νέο site του Σκλαβενίτη, Sklavenitis.gr, βρίσκεται στον αέρα εδώ και πάρα πολύ καιρό και επειδή πάντα προσέχει τους πελάτες του, δίνει δυο δυνατότητες πληρωμής που είναι αναγκαίο να γνωρίζετε αν και εφόσον επιθυμείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας από εκεί.

Πως μπορείτε να κάνετε την πληρωμή σας στο sklavenitis.gr

Οι πληρωμές γίνονται είτε ηλεκτρονικά, κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας δηλαδή, μέσω κάρτας, είτε κατά την παράδοση της παραγγελίας με μετρητά ή με κάρτα. Εάν κάποιος πελάτης έχει επιλέξει πληρωμή online, δηλαδή κατά τη διενέργεια της παραγγελίας, τότε μπορεί να ζητήσει και ανέπαφη παράδοσή της. Επίσης, γίνονται δεκτές διατακτικές (Ticket Restaurant, Chèque Déjeuner, Hellenic voucher, Up Hellas, Meals & More, Σκλαβενίτης, Χαλκιαδάκης, The Mart), καθώς και δωροεπιταγές (Σκλαβενίτης, The Mart και Dynamic). Για την ώρα δεν παρέχεται η υπηρεσία click & collect, δηλαδή δεν μπορεί ο πελάτης να παραλάβει από φυσικό κατάστημα την παραγγελία που έχει κάνει ηλεκτρονικά.

Δείτε εδώ κι ένα ασύλληπτο γυναίκειο προϊόν που είναι σε σούπερ τιμή αυτή την περίοδο!

Έκτακτη ανακοίνωση του Σκλαβενίτη - Αναρτήθηκε στο sklavenitis.gr πριν από λίγες ώρες

Πολιτική - Δέσμευση “Covid Shield” στον Σκλαβενίτη

Έχοντας ως βασική Αρχή της το «Πρώτα και πάνω από όλα ο Άνθρωπος», η Επιχείρησή μας μεριμνά ώστε να είναι απολύτως ασφαλείς όλοι όσοι χρησιμοποιούν καθημερινά τις εγκαταστάσεις της.

Στο πλαίσιο αυτό, βασική προτεραιότητά μας, από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε η πανδημία, είναι η προστασία της Υγείας των Εργαζομένων, των Πελατών και των Συνεργατών μας, μέσω της αυστηρής εφαρμογής μέτρων κατά της διασποράς του Κορωνοϊού.

Η Διοίκηση έχοντας πλήρη επίγνωση των αρχών του σχήματος πιστοποίησης “Covid Shield” και των προδιαγραφών που απαιτούνται για την πιστοποίηση ανώτατου επιπέδου (Excellent), υιοθετεί και εφαρμόζει στην Επιχείρηση, συγκεκριμένη πολιτική που συμμορφώνεται πλήρως με τις εν λόγω αρχές, τις οποίες δεσμεύεται να τηρεί συνεχώς και για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί, στο σύνολο των δραστηριοτήτων και εγκαταστάσεών της.

Ειδικότερα, στην Επιχείρησή μας:

  • Έχουμε θεσπίσει, διατηρούμε και επικαιροποιούμε σχέδιο δράσης για την πρόληψη και αντιμετώπιση της πανδημίας.
  • Εφαρμόζουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα Υγείας και Ασφάλειας στα Καταστήματά της, καθώς και σε κάθε άλλη εγκατάσταση που συνδέεται με τις δραστηριότητές μας, λαμβάνοντας πρόσθετα μέτρα καθαρισμού και απολύμανσης.
  • Τηρούμε διαδικασίες για τη λεπτομερή και επαναλαμβανόμενη ενημέρωση όλων των ενδιαφερόμενων μερών.
  • Οι Εργαζόμενοι εκπαιδεύονται με βάση τα μέτρα που προβλέπει το σχήμα “Covid Shield” επιπέδου Excellent και τα μέτρα που εκδίδουν οι αρμόδιες κρατικές Αρχές.
  • Οι Ιατροί Εργασίας παρακολουθούν τακτικά, μέσω των Ιατρών Εργασίας , την Υγεία των Εργαζομένων μας.

Για την παρακολούθηση της ορθής εφαρμογής και της αποτελεσματικότητας του σχήματος “Covid Shield” επιπέδου Excellent, η Επιχείρησή μας έχει θέσει και αξιολογεί σε τακτικά χρονικά διαστήματα σχετικούς δείκτες.

Η πολιτική “Covid Shield” επιπέδου Excellent εφαρμόζεται ήδη και έχει κοινοποιηθεί στο σύνολο των ενδιαφερόμενων μερών της Επιχείρησής μας.