Έκτακτο ανακοινωθέν από τα Lidl - Καταναλωτές σας αφορά

Δώστε μεγάλη προσοχή!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έκτακτο ανακοινωθέν από τα Lidl - Καταναλωτές σας αφορά

Μόλις πριν από λίγη ώρα, βγήκε ένα νέο έκτακτο ανακοινωθέν από τη γνωστή αλυσίδα καταστημάτων Lidl, το οποίο μάλιστα αφορά όλους τους καταναλωτές. Συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα 4/1 ξεκινούν μοναδικές προσφορές στο γνωστό σούπερ μάρκετ και δεν πρέπει να τις χάσετε με τίποτα.

Και ποια νοικοκυρά δε θα ήθελε να έχει στο καλάθι της τα πιο φθηνά προϊόντα; Τα Lidl έχουν και πάλι τη λύση για εσένα και συγκεκριμένα, από αυτή τη Δευτέρα μπορείς να βρεις όλα όσα χρειάζεσαι σε τιμές έκπληξη!

Αυτό είναι το έκτακτο ανακοινωθέν από τα Lidl για τη Δευτέρα 4/1

Lidl ανακοίνωση προσφορών

Δείτε αναλυτικά όλες τις προσφορές εδώ. Εσείς γνωρίζατε ποιος είναι ο ιδιοκτήτης των Lidl; Δείτε εδώ το πρόσωπό του!

Πώς θα λειτουργήσουν τις επόμενες μέρες τα σούπερ μάρκετ σε όλη την Ελλάδα;

Μόλις πριν από λίγα λεπτά ήρθε μία νέα έκτακτη ενημέρωση η οποία αφορά το ωράριο λειτουργίας το οποίο πρόκειται να ακολουθήσουν τα σούπερ μάρκετ σε όλη τη χώρα, δεδομένου ότι σήμερα και αύριο θα παραμείνουν κλειστά.

Οι πολίτες θα μπορούν να πραγματοποιούν τις αγορές τους στέλνοντας sms με τον αριθμό 2 στο 13033, ωστόσο τα φαρμακεία και συνεργεία αυτοκινήτων θα παραμείνουν κλειστά.

Σύμφωνα με την ΚΥΑ, τα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα τροφίμων μπορούν να ανοίξουν παρά το lockdown από τις 7:00 έως 21:00. Παράλληλα δείτε και πώς θα γίνονται οι μετακινήσεις σήμερα πρώτη ημέρα τους έτους.

Η σχετική ΚΥΑ αναφέρει τα εξής:

Δυνατότητα λειτουργίας 3 Ιανουαρίου 2021, με προαιρετικό ωράριο λειτουργίας 7:00 έως 21.00 καταστήματα τροφίμων, εξαιρουμένων των φαρμακείων και συνεργείων αυτοκινήτων.

Τέσσερα (4) άτομα έως 100 τ.μ. και ένα (1) άτομο για κάθε 10 τ.μ. επιπλέον.

Απόσταση ενάμισι 1,5 μέτρου μεταξύ των ατόμων.

Ειδική απολύμανση σε τροχήλατα και μη καρότσια/καλάθια, όπου υφίστανται, με ανάπτυξη καθημερινού προγράμματος απολύμανσης, το οποίο επιδεικνύεται στις αρμόδιες αρχές.

Πάντως, τα σούπερ μάρκετ, δεν θα λειτουργήσουν όλα, με αρκετές αλυσίδες να ενημερώνουν ότι θα παραμείνουν κλειστά τα καταστήματά τους και θα ανοίξουν κανονικά τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου.

TAGS