Τα πιο γλυκά Χρόνια Πολλά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα πιο γλυκά Χρόνια Πολλά!

Και μέσα στo lockdown, το ζαχαροπλαστείο «Μελιστάλακτο» συνεχίζει να γλυκαίνει την παραμονή στο σπίτι μέσα από ολόφρεσκα γιορτινά γλυκίσματα, κλασικές αλλά και 3D τούρτες, παραδοσιακά γλυκά ταψιού (συστήνουμε ανεπιφύκακτα το γαλακτομπούρεκο), τάρτες, μιλγφέιγ αλλά και λιχουδιές με stevia για όσους προσέχουν τη σιλουέτα τους!

Μελιστάλακτο

Όσο γα τα αγαπημένα μας πρόσωπα που γιορτάζουν στις 6 και 7 Ιανουαρίου; Τους ευχόμαστε τα καλύτερα, μέσα από τα υπέροχα γλυκά που προτείνει το «Μελιστάλακτο». Λέμε λοιπόν με τον δικό μας τρόπο «Χρόνια Πολλά» στους Φώτη, Φωτεινή, Φανή, Φένια, Φώφη, Φαίη, Θεοφάνη, Φάνη, Θεοφανία, Πρόδρομο, Ιορδάνη, Ουρανία, Περιστέρα και Θεοπούλα, αφού τώρα έχουμε την ευκαιρία να παραγγείλουμε και να στείλουμε λαχταριστά γλυκά σε εκείνους που αγαπάμε στην πόρτα τους μέσω του online delivery του ζαχαροπλαστείου!

Μελιστάλακτο γλυκά

Τι καλύτερο λοιπόν από το να μπούμε στην πιο γλυκιά ηλεκτρονική διεύθυνση, https://www.melistalakto.gr/ για να επιλέξουμε τις πιο φρέσκιες λιχουδιές για την πιο λαμπερή εποχή του χρόνου;