Εδώ θα δοκιμάσουμε τις πιο τέλειες γεύσεις του Μαρτίου!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εδώ θα δοκιμάσουμε τις πιο τέλειες γεύσεις του Μαρτίου!

Ποιός είπε πως ο Μάρτιος δεν κρύβει υπέροχες γευστικές εκπλήξεις; Τόσο για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στις 8 του μήνα όσο για την Τσικνοπέμπτη αλλά και για την Καθαρά Δευτέρα, το «Chef in Love» στον Πειραιά, θα μας ξεσηκώσει με τις πιο τέλειες συνταγές της ιταλικής και της ελληνικής κουζίνας!

Το «Chef in Love», είναι το καλύτερο delivery στον Πειραιά αφού εδώ και 14 χρόνια έχει μόνο φανατικούς πελάτες, ενώ για την Τσικνοπέμπτη στις 4 του μήνα, αλλά και για την Καθαρά Δευτέρα ετοιμάζει στον μοναδικό του ξυλόφουρνο στο Πασαλιμάνι special πιάτα για όσους λατρεύουν το καλό φαγητό!

Το δικό μας challenge; Την Καθαρά Δευτέρα σας προκαλούμε να δοκιμάσετε οπωσδήποτε το σπαγγέτι με τα θαλασσινά, αλλά και τις υπέροχες σαλάτες με φρέσκα νηστίσμα (και νόστιμα) λαχανικά και ντρέσινγκ, αφού η φαντασία του ταλαντούχου chef Ηλία Νίκα ειναι αστείρευτη και δεν σταματάει ούτε την περίοδο της Σαρακοστής.

Όσο για το επιδόρπιο; Θα υποκύψουμε σε τέλεια νηστίσιμα και μη γλυκά, όπως είναι οι κρέπες με κάθε λογής υλικά της επιλογής μας.

INFO

«Chef in Love»: Πραξιτέλους 113, Πασαλιμάνι, τηλ. 210 42225200-1,