Ο Μάρτιος είναι ο πιο γλυκός μήνας του χρόνου!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Μάρτιος είναι ο πιο γλυκός μήνας του χρόνου!

Φτάσαμε στον Μάρτιο, όπου γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στις 8 του μήνα, ενώ μας περιμένουν ακόμη η Τσικονπέμπτη, στις 4 του μήνα αλλά και η Καθαρά Δευτέρα στις 10 Μαρτίου. Κι επειδή Τσικονπέμπτη χωρίς γαλακτομπούρεκο... δεν γίνεται, θα πάμε εκεί που ξέρουμε πως θα βρούμε την πιο νόστιμη παραδοσιακή συνταγή, στο ζαχαροπλαστείο «Μελιστάλακτο» στην καρδιά του Πειραιά!

Δεν είναι τυχαίο πως και μέσα στo lockdown έχει γίνει ο αγαπημένος μας προορισμός, αφού εδώ διαλέγουμε ολόφρεσκιες κλασικές αλλά και 3D τούρτες, παραδοσιακά και νηστίσιμα γλυκά ταψιού (συστήνουμε ανεπιφύκακτα το καταϊφι του), τάρτες, μιλγφέιγ αλλά και λιχουδιές με stevia για όσους προσέχουν τη σιλουέτα τους!

Μελιστάλακτο ζαχαροπλαστείο

Όσο για τα αγαπημένα μας πρόσωπα που γιορτάζουν; Τώρα έχουμε την ευκαιρία να παραγγείλουμε και να στείλουμε λαχταριστά γλυκά σε εκείνους που αγαπάμε στην πόρτα τους μέσω του online delivery του ζαχαροπλαστείου «Μελιστάλακτο».

Τι καλύτερο λοιπόν από το να μπούμε στην πιο γλυκιά ηλεκτρονική διεύθυνση, https://www.melistalakto.gr/ για να επιλέξουμε τις πιο φρέσκιες λιχουδιέ; για κάθε γιορτή και περίσταση;