Γιορτάστε τις γυναίκες τις ζωής σας με Gancia Prosecco !

8 Μαρτίου Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιορτάστε τις γυναίκες τις ζωής σας με Gancia Prosecco !

Κάθε χρόνο στις οκτώ Μαρτίου στόχος της Ημέρας της Γυναίκας είναι να υπενθυμίσει τα ίσα δικαιώματα των γυναικών σε όλους τους τομείς,σε σχέση με τους άντρες. Είναι επίσης ημέρα υπενθύμισης ότι υπάρχουν εκατομμύρια γυναίκες και ανήλικα κορίτσια σε όλο τον πλανήτη που καθημερινά αντιμετωπίζουν προβλήματα διακρίσεων και βίας, που τις εμποδίζουν να ζήσουν μια φυσιολογική ζωή, βασισμένη στα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα. Είναι ημέρα γιορτής για κάθε μητέρα, κόρη, αδελφή, φίλη, σύζυγο, σύντροφο, υπενθυμίζοντάς τις θυσίες και τα επιτεύγματα των γυναικών όλου του κόσμου.

Οι γυναίκες δεν χρειάζονται μια ημέρα το χρόνο για να γιορτάζουν τους αγώνες και τα επιτεύγματά τους. Κάθε μέρα μπορεί να είναι η μέρα της γυναίκας αλλά σήμερα δίνεται η ευκαιρία σε όλους, ανεξαρτήτως φύλου, να την τιμήσουν.

Αφιερώστε λοιπόν χρόνο στον εαυτό σας-αν είστε γυναίκα- ή στις γυναίκες τις ζωής σας και απολαύστε μαζί τους ένα Gancia Prosecco γιορτάζοντας την κάθε μικρή ή μεγάλη επιτυχία τους, τις διεκδικήσεις τους αλλά και τους μελλοντικούς τους στόχους. Γιατί σήμερα, περισσότερο από ποτέ αξίζει να τις εκτιμήσουμε και τις γιορτάσουμε.

#gancia #ganciatime #drinkbeauty

Για το Gancia Prosecco

  • Λαμπερό χρώμα με φίνες ανταύγειες, ενώ το ποτήρι κατακλύζεται από συνεχείς φινετσάτες φυσαλίδες
  • Άρωμα: Στη μύτη αναδύονται αρώματα λευκών λουλουδιών και εσπεριδοειδών όπως λεμόνι και νεράντζι.
  • Γεύση: Στο στόμα είναι ελαφρύ με δροσερή οξύτητα και μακριά επίγευση που αφήνει ένα άρωμα φρεσκάδας
  • Iδανικό ως απεριτίφ, αλλά και ως συνοδευτικό σε ελαφριά πιάτα, ορεκτικά, φρέσκα τυριά και θαλασσινά. Εξαιρετική βάση για κοκτέιλ.
  • Προτεινόμενη θερμοκρασία σερβιρίσματος: 6-8°C