Ο πιο γευστικός Απρίλιος είναι εδώ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο πιο γευστικός Απρίλιος είναι εδώ!

Το Πάσχα είναι λίγες εβδομάδες μακριά με αρκετούς από εμάς να νηστεύουμε περιμένοντας τη μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας. Ωστόσο, επειδή συνεχίζουμε να θέλουμε τις πιο νόστιμες συνταγές και στη νηστεία όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον Πειραιά και πιο συγκεκριμένα στο «Chef in Love» που πάντα προτείνει με τα καλύτερα πιάτα της μεσογειακής κουζίνας!

Το «Chef in Love», είναι το καλύτερο delivery στον Πειραιά που εδώ και 14 χρόνια έχει μόνο φανατικούς πελάτες, αφού ετοιμάζει στον μοναδικό του ξυλόφουρνο στο Πασαλιμάνι special πιάτα για όσους λατρεύουν το καλό φαγητό!

Chef in love pizza

Για την περίοδο της νηστείας, λοιπόν, το μενού μάς επιφυλλάσει τέλεια σπαγγέτι! Οι επιλογές είναι πολλές ανάλογα με τα γούστα μάς κι εμείς διαλέγουμε από τα πιο απλά (με σάλτσα ντομάτς ή σκόρδο και ελιές) μέχρι τα πιο ευφάνταστα πιάτα, όπως σπαγγέτι με θαλασσινά, αλλά και τις υπέροχες σαλάτες με φρέσκα λαχανικά και ντρέσινγκ, αφού η φαντασία του ταλαντούχου chef Ηλία Νίκα ειναι αστείρευτη και δεν σταματάει ούτε την περίοδο της Σαρακοστής.

INFO

«Chef in Love»: Πραξιτέλους 113, Πασαλιμάνι, τηλ. 210 4222520-521, Chef in love pizza deliver