Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ο Μάιος είναι ο πιο γλυκός μήνας του χρόνου!

Ο Μάιος είναι ο πιο γλυκός μήνας του χρόνου!
FOOD NEWS 06.05.2021 14:14
Από Youweekly Team

Φτάσαμε στον ζεστό Μάιο, με τη μεγάλη γιορτή Κωνσταντίνου και Ελένης κι εμείς για τα γλυκά και τα κεράσματά μας, θα πάμε εκεί που ξέρουμε πως θα βρούμε τις καλύτερα γλυκίσματα, στο ζαχαροπλαστείο «Μελιστάλακτο» στην καρδιά του Πειραιά!

Δεν είναι τυχαίο πως έχει γίνει ο αγαπημένος μας προορισμός, αφού εδώ διαλέγουμε ολόφρεσκιες κλασικές αλλά και 3D τούρτες, γλυκά ταψιού, τάρτες, μιλγφέιγ, παγωτά αλλά και συνταγές με stevia για όσους προσέχουν τη σιλουέτα τους!

Μελιστάλακτο

Όσο για τα αγαπημένα μας πρόσωπα που γιορτάζουν; Τώρα έχουμε την ευκαιρία να παραγγείλουμε και να στείλουμε λαχταριστά γλυκά σε εκείνους που αγαπάμε στην πόρτα τους μέσω του online delivery του ζαχαροπλαστείου «Μελιστάλακτο».

Τι καλύτερο λοιπόν από το να μπούμε στην πιο γλυκιά ηλεκτρονική διεύθυνση, https://www.melistalakto.gr/ για να επιλέξουμε τις πιο φρέσκιες λιχουδιές για κάθε γιορτή και περίσταση;

Μελιστάλακτο Αθήνα

Ζαχαροπλαστείο Μελιστάλακτο: Λεωφ. Αθηνών - Πειραιώς 67 & Δωδεκανήσου, Πειραιάς, τηλ. 210 4810091, [email protected] https://www.facebook.com/zaxaroplasteiamelistalakto/ https://www.instagram.com/zaxaroplasteiamelistalakto

Share