Φρυγανιές Wasa: Taste Good & Sound Good

Φρυγανιές Wasa: Taste Good & Sound Good

Η καθημερινότητά μου μοιράζεται ανάμεσα στη δουλειά, την οικογένεια, τους φίλους και τον εαυτό μου. Και αυτό που σας λέω δεν είναι καθόλου εγωιστικό, αφού προσπαθώ να αφιερώνω σ' εμένα αρκετό ελεύθερο χρόνο προκειμένου να απολαμβάνω απλά και καθημερινά πράγματα που με κάνουν να νιώθω και να είμαι καλύτερα.

υγιεινή διατροφή

wasa φρυγανιές

Και αυτό κάνω τα Σαββατοκύριακα, όταν φροντίζω να βρίσκομαι στη φύση και να κάνω την αγαπημένη μου προπόνηση, που περιλαμβάνει ποδηλατάδα στο βουνό αλλά και τρέξιμο μέσα στο πράσινο. Ξέρετε, είμαι φανατική της υγιεινής διατροφής, του wellbeing και του fitness, οπότε το να βρεθώ στον καθαρό αέρα για την άσκησή μου είναι δώρο Θεού.

Φυσικά, έχω μαζί μου όλα τα απαραίτητα, ανάμεσά τους και ένα (ή και δύο) σνακ, για τις ώρες της αποθεραπείας, που θέλω κάτι απλό αλλά συνάμα χορταστικό. Εδώ θα σας πω το δικό μου διατροφικό tip, που με έχει ενθουσιάσει τους τελευταίους μήνες, αφού κατάφερα να ανακαλύψω μια “λιχουδιά” που σας τη συστήνω ανεπιφύλακτα.

wasa υγιεινή διατροφή

Πάντα έψαχνα να βρω ένα θρεπτικό, νόστιμο και υγιεινό σνακ να έχω μαζί μου, όταν χαλαρώνω μετά τη γυμναστική. Δοκίμασα τυχαία τις φρυγανιές Wasa και αυτό ήταν! Φτιαγμένες με λίγα και απλά υλικά και πλούσιες σε φυτικές ίνες, αφού για την παραγωγή τους χρησιμοποιούνται αλεύρι σίκαλης ολικής άλεσης, αλεύρι σίτου, σουσάμι, μαγιά και αλάτι, αποτελούν την ιδανική επιλογή για μια υγιεινή και φυσική διατροφή για όσους θέλουν -και προσπαθούν- για έναν healthy τρόπο ζωής, συνδυάζοντας την καλή φυσική κατάσταση σώματος και πνεύματος.

Επιπλέον, είναι τραγανές και μου δίνουν τη δυνατότητα να πειραματιστώ γευστικά με διάφορα υλικά. Τι σημαίνει αυτό; Όταν πηγαίνω για προπόνηση τις συνδυάζω με φρούτα και λαχανικά, ενώ -δεν σας κρύβω- πως το αγαπημένο μου είναι αβοκάντο με ξερά σύκα και καρύδια, που μου χαρίζει έξτρα ενέργεια. Όταν θα τις απολαύσω επιστρέφοντας στο σπίτι, προτιμώ να τις γευτώ με τυρί κότατζ, γιαούρτι, ακόμα και με προσούτο και ρόκα, που είναι έξτρα αρωματικό.

wasa original φρυγανιές

Κι όταν οι φίλες μου με ρωτάνε “αν οι φρυγανιές αυτές με... κρατάνε μετά από τις ώρες της γυμναστικής μου”, μπορώ να τους απαντήσω πως οι Wasa είναι αδιαμφισβήτητα ο ιδανικός σύμμαχος για υγεία και ευεξία, αποδεικνύοντας πως η λαχταριστή γεύση και η υψηλή θρεπτική αξία πάνε χέρι-χέρι με την φροντίδα του οργανισμού μας, αλλά και του πλανήτη, αντισταθμίζοντας το διοξείδιο του άνθρακα που παράγει στο 100%, κάνοντας πράξη την αγάπη για τη φύση, την προοδευτικότητα αλλά και την προώθηση ενός υγιούς τρόπου ζωής για όλους μας.

wasa original

Περιττό να σας πω ότι πείστηκαν απόλυτα με αυτή την φιλοσοφία, τόσο δική μου όσο και της Wasa, όταν τους έφτιαξα να δοκιμάσουν πολλά και διαφορετικά σνακ, που πλέον μας συνοδεύουν όχι μόνο σε συγκεκριμένες στιγμές, αλλά από το πρωί ως το βράδυ, όταν θέλουμε να φάμε κάτι θρεπτικό και υγιεινό χωρίς επιπλέον θερμίδες και λιπαρά.

To μυστικό τους; Taste good & sound good!