Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γλυκά για όλες τις ώρες της ημέρας

Γλυκά για όλες τις ώρες της ημέρας
FOOD NEWS 03.06.2021 13:51
Από Youweekly Team

Νομίζω δεν υπάρχει καμία διαφωνία ότι ένα γλυκό είναι απαραίτητο από το πρωί ως το βράδυ, αφού μπορεί εύκολα να σε κάνει τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο στον κόσμο και να σου αλλάξει άρδην τη διάθεση.

Όχι, όμως, οποιοδήποτε γλυκό, αφού ρόλο παίζει η γεύση, τα αγνά υλικά και το μεράκι του ζαχαροπλάστη, στοιχεία που θα βρεις και με το παραπάνω στο ζαχαροπλαστείο Μελιστάλακτο, στην καρδιά του Πειραιά. Ό,τι τραβάει η όρεξή σου, από τούρτες, γλυκά ταψιού, τάρτες, μιλγφέιγ, παγωτά αλλά και συνταγές με stevia για όσους προσέχουν τη σιλουέτα τους είναι εδώ για να σε γλυκάνουν και να ξυπνήσουν όλες τις αισθήσεις σου.

Ζαχαροπλαστεία Μελισταλάκτο

Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα νιώσεις την ανάγκη για ένα γλυκάκι, κάνε μια στάση στο Μελιστάλακτο ή μπες στο melistalakto.gr για να επιλέξεις μία από τις πιο λαχταριστές προτάσεις για κάθε γιορτή, επέτειο, party ή εκδήλωση.

Σημείωσε ότι κάθε μοναδική δημιουργία του ζαχαροπλαστείου φτάνει στον χώρο σου, κατόπιν τηλεφωνικής ή on line παραγγελίας από το site του καταστήματος, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα delivery!

Μελιστάλακτο ζαχαροπλαστείο

Ζαχαροπλαστείο Μελιστάλακτο: Λεωφ. Αθηνών - Πειραιώς 67 & Δωδεκανήσου, Πειραιάς,

τηλ. 2104810091, [email protected] www.facebook.com/zaxaroplasteiamelistalakto/

www.instagram.com/zaxaroplasteiamelistalakto

Share