To καλοκαιρινό μου... pop up party!

To καλοκαιρινό μου... pop up party!

Σε έναν μήνα από τώρα έχω τα γενέθλιά μου και είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί πέρυσι με την πανδημία και τον φόβο του κορονοϊού τα γιόρτασα μακριά από την παρέα και τους φίλους μου, οπότε φέτος θέλω να κάνω κάτι εντελώς διαφορετικό, μια μικρή γιορτή για τους κολλητούς μου που θα τους μείνει αξέχαστη.

Σκέφτομαι να μαζευτούμε στον κήπο μου και να τους εκπλήξω με ένα πάρτι που θα μοιάζει βγαλμένο από τα 50s. Όσο κι αν ακούγεται παράξενο και δύσκολα υλοποιήσιμο, εγώ έχω τη λύση, που θα μετατρέψει την βραδιά αυτή σε μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης, που όλοι θα θυμούνται για πολύ καιρό.

Τι θα κάνω; Με τη βοήθεια της ολοκαίνουργιας σειράς Ariete Party Time, με σχεδιασμό εμπνευσμένο από τη δεκαετία του ’50, θα δημιουργήσω ένα ρετρό σκηνικό με συσκευές για Pop Corn, Βάφλες, Κρέπες και Μαλλί της Γριάς, που θα μπορεί ο καθένας να διαλέξει ό,τι θέλει και να απολαύσει μοναδικές γεύσεις και στιγμές.

Η σειρά Party Time περιλαμβάνει:

Ariete Popcorn Maker

ariete pop corn

ariete συσκευή για pop corn

Ariete Popcorn Maker Top

ariete συσκευές για party

Ariete Waffle Maker - Βαφλιέρα

ariete βαφλιέρα

ariete συσκευή για βάφλες

Ariete Crepes Maker - Κρεπιέρα

ariete κρεπιέρα

ariete συσκευή για κρέπες

Ariete Cotton Candy Maker – Μαλλί της Γριάς

ariete συσκευή για μαλλί της γριάς

Και μη φανταστείς ότι θα κουραστώ πολύ, αφού αυτές οι συσκευές είναι τόσο “έξυπνες”, πέρα από ντιζαϊνάτες, που λύνουν τα χέρια, εντυπωσιάζοντας και τον πιο απαιτητικό μου καλεσμένο. Οι φίλοι μου σίγουρα θα θυμηθούν τα παιδικά μας χρόνια, τότε που όλοι μαζί πηγαίναμε στο λούνα παρκ και απολαμβάναμε όλα αυτά τα γλυκά και αλμυρά εδέσματα, και δεν ξέραμε τι να πρωτοδιαλέξουμε.

Αυτός είναι φυσικά και ο σκοπός μου, να γίνουμε όλοι για λίγο παιδιά και να χαρούμε όπως τότε – και η σειρά Ariete Party Time μπορεί να το πετύχει αυτό! Για σκέψου λοιπόν χρωματιστό μαλλί της γριάς με καραμέλες αλλά και ζεστό ποπ κορν... απευθείας από την παραγωγή σε μόλις 2 λεπτά... στην κατανάλωση! Όσο για τους πιο... πεινασμένους της παρέας; Θα φτιάξω κρέπες γλυκές και αλμυρές αλλά και αφράτες βάφλες σε χρόνο dt, αφού οι συσκευές θερμαίνονται άμεσα, δικής μου έμπνευσης.

Σκέφτομαι σοκολάτα, σαντιγί και καλοκαιρινά φρούτα αλλά και κίτρινα τυριά και αλλαντικά, για γευστικές δημιουργίες που θα τους μείνουν αξέχαστες. Γιατί φέτος στα γενέθλιά μου θα βροντοφωνάξω... “Let's have fun!”.

Οι γονείς μου ήδη έχουν ξετρελαθεί με την ιδέα μου και ετοιμάζονται η μαμά μου να φωνάξει τις φίλες της για brunch και ο μπαμπάς μου τους κολλητούς για να δούνε ποδόσφαιρο. Ε, και όλοι μαζί σαν οικογένεια θα τιμήσουμε τη σειρά Ariete Party Time βλέποντας ταινίες ή παίζοντας επιτραπέζια. Τόσο απλά η διασκέδαση γίνεται... καθημερινή υπόθεση!

Τις συσκευές της σειράς μπορείς να τις βρεις σε δύο υπέροχα χρώματα, κόκκινο και μπλε (τιρκουάζ).

Εάν θέλεις να μάθεις περισσότερα για τη σειρά κάνε κλικ στο www.ariete.gr ή μπες στο Instagram: @arietegreece & Facebook: @arietegreece της εταιρίας.