Σορμπέ με γεύση καλοκαίρι!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σορμπέ με γεύση καλοκαίρι!

Από τους “πρωταγωνιστές” του καλοκαιριού, το Μελιστάλακτο στον Πειραιά έχει “δυνατό” όνομα στα σορμπέ και δεν γίνεται τυχαία το πιο... δροσερό hot σποτ των Πειραιωτών αλλά και των Αθηναίων που φτάνουν εδώ με έναν και μόνο σκοπό: Να δοκιμάσουν το πιο γευστικό σορμπέ μάνγκο και φράουλα.

Εξαιρετικές πρώτες ύλες, ευρηματικές συνταγές, μοναδική υφή και γεύση είναι τα βασικά χαρακτηριστικά τους, ενώ η φρουτένια δροσερή γεύση, η βελούδινη υφή τους αλλά και οι γερές δόσεις ενέργειας που χαρίζουν στον οργανισμό τα κάνουν αξεπέραστα. Τις ζεστές μέρες και νύχτες του καλοκαιριού (και όχι μόνο!) δεν έχετε παρά να περάσετε από το Μελιστάλακτο και να δοκιμάσετε τις προτάσεις του στα σορμπέ, απολαμβάνοντας πλούσιο άρωμα πραγματικού φρούτου, που απογειώνει και τον πιο απαιτητικό... ουρανίσκο. Το μυστικό των ιδιοκτητών;

Μελιστάλατκο παγωτό

Ο σεβασμός στον πελάτη που αποτυπώνεται σε όλες τις γλυκές γεύσεις και φυσικά το ζεστό χαμόγελο που αποδεικνύει ότι το ζαχαροπλαστείο φροντίζει όχι μόνο για μια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία των επισκεπτών του αλλά πάνω απ' όλα για τη δημιουργία μιας σχέσης που μένει αναλλοίωτη στον χρόνο – όλο τον χρόνο!

Info

Μελιστάλακτο γλυκό

Ζαχαροπλαστείο Μελιστάλακτο: Λεωφ. Αθηνών - Πειραιώς 67 & Δωδεκανήσου, Πειραιάς

Τηλ. 210 4810091

Facebook: zaxaroplasteiamelistalakto

Instagram: zaxaroplasteiamelistalakto