Chef in Love: Πίτσα με... αέρα ιταλικό!

Chef in Love: Πίτσα με... αέρα ιταλικό!

Είναι χωρίς αμφιβολία το αγαπημένο έδεσμα μικρών και μεγάλων, ντόπιων και ξένων. Η πίτσα δεν λείπει από το μενού όσων προτιμούν τις ιταλικές γεύσεις – και όχι μόνο! Κι όταν αυτή παρασκευάζεται από τους ειδικούς, τότε η υπόθεση αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον.

Το Chef in Love στο Πασαλιμάνι έχει πιστούς οπαδούς που επιστρέφουν εδώ ξανά και ξανά για να απολαύσουν από Μαργαρίτα, σπέσιαλ, μπέικον, πεπερόνι και Φιλαδέλφεια, που ψήνει ο Ηλίας Νίκας εδώ και 12 χρόνια σε χωριάτικο φούρνο με ξύλα, μέχρι ιταλικές συνταγές με ζυμαρικά, από τα πιο κλασικά όπως Νάπολι, Μπολονέζ και καρμπονάρα μέχρι τα πιο ιδιαίτερα Φιορεντίνα και Ματριτσιάνα. Φυσικά εδώ θα βρείτε λαχταριστά μπιφτέκια, club sandwitches, ριζότο, ομελέτες, δροσερές σαλάτες ακόμα και θεϊκά... καλτσόνε με πραλίνα και σοκολάτα!

Chef in Love

Τι είναι αυτό που κάνει το Chef in Love πρώτο στις προτιμήσεις και των πιο απαιτητικών; Η άριστη ποιότητα και τα φρέσκα υλικά που φτάνουν εδώ καθημερινά και δημιουργούν τα πιο γευστικά πιάτα. Μια δοκιμή θα σας πείσει, γι' αυτό μπείτε στο chefinlovepizza.gr και διαλέξετε τις αγαπημένες σας γεύσεις, που θα φτάσουν άμεσα στον χώρο σας. Γυρίζουμε από τις διακοπές και σας περιμένουμε, γιατί με το Chef in Love ζούμε όμορφα!