Ουρές για το πιο ζουμερό burger, με λιωμένα τυριά - Το μαγαζί βρίσκεται στον Πειραιά

Καλύτερο δεν έχετε ξανά φάει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ουρές για το πιο ζουμερό burger, με λιωμένα τυριά - Το μαγαζί βρίσκεται στον Πειραιά

Ποτέ άλλοτε ένα street food δεν είχε τόσα gourmet στοιχεία! Το Jackaroo είναι το νέο multiethnic σαντουϊτσάδικο, που δίνει στην ελληνική εστίαση μια νέα διάσταση, προτείνοντας γεύσεις πρωτοποριακές, με εκπληκτική ποιότητα και τιμές street. Μέσα σε λίγους μήνες από τη λειτουργία του, μπαίνει δυναμικά στο franchising, πανέτοιμο να μεταφέρει τη Jackaroo εμπειρία παντού!

Το όνομά του συνδέθηκε απευθείας με την καινοτομία, τη μοναδικότητα και την εξαιρετικά υψηλή ποιότητα. Σε ένα νέο concept που συστήνει το σάντουϊτς με μια διαφορετική σκοπιά, το Jackaroo έχει γίνει μια καινούργια συνήθεια για εκατοντάδες σαντουϊτσοφάγους! Πρωταγωνιστής του καταλόγου είναι το cheesesteak. Ο λόγος για το «παραδοσιακό» σάντουϊτς της αμερικανικής κουλτούρας, του οποίου η ιστορία ξεκινά από το 1930 και έχει ως βασικά υλικά του το κρέας, το ψωμί και το τυρί. Το Jackaroo εμπλουτίζει την αυθεντική εκδοχή του αμερικανικού σάντουϊτς, προσθέτοντας χειροποίητες σάλτσες που λιώνουν στο στόμα, κρέας χοιρινό ή μοσχαρίσιο, καπνιστό μπέικον, κρέμα αβοκάντο, sweet chili, πράσινες και κόκκινες πιπεριές και άλλα gourmet στοιχεία που κάνουν το cheesesteak μια διαφορετική υπόθεση.

Γιατί το μενού στο Jackaroo έχει απ’ όλα

Jackaroo

Χειροποίητα μπιφτέκια με λιωμένο cheddar, πίκλες και πιπεριές χαλαπένιος, μαριναρισμένο κοτόπουλο σε ξινόγαλα και κρέμα αβοκάντο ή μάνγκο τσάτνεϋ, παντρεύονται με τις πιο λαχταριστές sauces και μετατρέπουν το σάντουϊτς σε γευστικό παράδεισο. Κάθε φρέσκια έμπνευση μαγειρεύεται in-house, σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα, έχοντας κιόλας μετατραπεί στην καθημερινή συνήθεια ολοένα και περισσότερων ανθρώπων που θέλουν... λίγο Jackaroo ακόμα!

Δεν σταματά όμως εκεί! Γιατί πέρα από τα απίθανα σάντουϊτς, μας συστήνει το Buffalo fried chicken, το τηγανητό κοτόπουλο, στην ποιοτική και απόλυτα λαχταριστή του διάσταση, διαφορετική από όσα ξέραμε για το fried chicken ως τώρα. Ποια η διαφορά της «νέας συνταγής»; Είναι η μοναδική πρόταση τηγανητού κοτόπουλου που αποτελείται από 100% κρέας, το οποίο πανάρεται και τηγανίζεται τη στιγμή της παραγγελίας.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κ. Μ. Μαντζουράνης, «Θέλω ο πελάτης να περιμένει 10’ παραπάνω, αλλά να φάει ένα σωστό προϊόν που φτιάχνεται εκείνη την ώρα», γνωρίζοντας ότι «αυτό είναι κάτι που δεν το έχει κανένας». Παράλληλα, έχει προσθέσει στο προϊοντικό του μείγμα μοναδικά buns, τα οποία θυμίζουν κάτι από το παραδοσιακό burger της δεκαετίας του ’80, αλλά όπως καθετί στο Jackaroo, πρόκειται για προϊόντα με κορυφαίας ποιότητας πρώτη ύλη και γεύσεις που παρασκευάζονται και φτιάχνονται από τους ειδικούς και μόνο στο χέρι!

Θα σταθούμε λίγο περισσότερο στην άριστη ποιότητα, μιας κι αυτή για το Jackaroo αποτελεί ένα μοναδικό και αδιαπραγμάτευτο κεφάλαιο. Γιατί η πρώτη ύλη, η οποία συνθέτει κάθε γεύση, είναι αυτή που θα έβρισκε κανείς σε ένα πολύ καλό εστιατόριο, Η μόνη διαφορά; Ότι δίνεται στην τιμή ενός street food.

Έχοντας συνάψει συμφωνίες με πιστοποιημένους προμηθευτές, η εταιρεία ξέρει πως ό,τι μπαίνει στην κουζίνα της, είναι το καλύτερο. Γι’ αυτό και στο Jackaroo, ο ήχος του κρέατος «κάνει θόρυβο»! Εδώ το «chop - chop» που ακούγεται από τη σπάτουλα, είναι κάτι το πραγματικό και συμβαίνει live, για κάθε παραγγελία, που είναι cooktoorder. Παράλληλα, θέλοντας να διασφαλίσει ακέραια την άριστη ποιότητα της πρώτης ύλης και να θέσει όλες τις σωστές βάσεις για ένα ολοκληρωμένο σύστημα franchise, δημιούργησε το δικό του εργοστάσιο τυποποίησης προϊόντων. Τήρηση των προδιαγραφών για κάθε προϊόν, τυποποίηση με ακριβή και λεπτομερή ζύγιση και φύλαξη των χειροποίητων παρασκευασμάτων σε ειδικές θερμοκρασίες είναι μόνο κάποια από τα πλεονεκτήματα του εργοστασίου. Και τι σημαίνει αυτό για τον μελλοντικό franchisee; Αρχικά, ο νέος franchisee είναι σίγουρος πως ό,τι μπαίνει στο κατάστημά του, είναι «made by Jackaroo».

Επομένως, η γεύση και η ποιότητα των προϊόντων προσβλέπουν στο να διατηρείται ακέραια η «γευστική μνήμη» όσων έχουν βιώσει την εμπειρία Jackaroo. Γιατί όλη αυτή η διαδικασία που γίνεται μέσα στο παρασκευαστήριο αποβλέπει στη διασφάλιση της σταθερότητας των γεύσεων στο σύνολο του δικτύου. Παράλληλα, ο franchisee απαλλάσσεται από περιττό χρόνο, άγχος, εργατικά χέρια και κόπο. Πώς; Είναι απλό! Καθετί που μπαίνει στο κατάστημά του είναι παρασκευασμένο κι έτοιμο να ψηθεί στις προδιαγραφές που έχουν τεθεί από τους «άρχοντες του σάντουϊτς»!

Τις γεύσεις του Jackaroo δεν θα τις βρούμε πουθενά αλλού. Όπως σε κάθε του επαγγελματική κίνηση, έτσι κι εδώ, ο ιδρυτής του χρησιμοποιεί την πολυετή του εμπειρία στην εστίαση και στο franchising, καινοτομεί και δημιουργεί τάσεις. Αξιοποιεί όλη την αφήγηση που έχει «κερδίσει» από τα ταξίδια του στο εξωτερικό, «ψήνοντάς την» προσεκτικά σε πλήθος προϊόντων, που μυρίζουν περιπλάνηση και μοναδικότητα! Με σύμμαχο τις ισχυρές δομές οργάνωσης, όπως είναι το εργοστάσιο τυποποίησης προϊόντων και το μηχανογραφικό σύστημα που καταγράφει όλα τα υλικά που μπαίνουν κι εξέρχονται από κάθε κατάστημα, έχει δημιουργήσει ισχυρές βάσεις για ένα δυναμικό δίκτυο.

burger πειραιάς

Προσφέροντας μοναδικά προϊόντα, με άριστη πρώτη ύλη και τιμές value for money, έχει επιτύχει μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να αγαπηθεί απ’ όλη την Αθήνα. Λέγοντας «Jackaroo», το μυαλό των σαντουϊτσάδων ανατρέχει κατευθείαν στον «σκληρό δίσκο» και ανακαλεί εκείνη τη νύχτα που έφαγε κάτι μοναδικό, θέλοντας να το γευτεί ίδιο κι ατόφιο σε γεύση ξανά και ξανά.

Έχει επομένως δημιουργήσει ένα πιστό κοινό, που το ακολουθεί και το προμοτάρει μέσα από τα social media κι από περιγραφές. Ταυτόχρονα, το ιδιαίτερο σήμα του brand που κυκλοφορεί μέσω του μοναδικού packaging και οι ολοκληρωμένες ενέργειες marketing που γίνονται με γνώμονα την προώθηση του concept, εξαπλώνουν ακόμη περισσότερο τη φήμη του Jackaroo. Κι έτσι, ενισχύεται ακόμη περισσότερο η παρουσία του στον χώρο του gourmet street food ως το σημείο συνάντησης του εργαζόμενου, του φοιτητή, της οικογενειακής εξόδου, της λήξης της βραδιάς για τον ξενύχτη! Γιατί όλοι «λιώνουν» για τις σάλτες και το σάντουϊτς του Jackaroo που με το που μπαίνουν στο στόμα, κολλάνε στο μυαλό.

Το σίγουρο είναι ένα! Ο νέος συνεργάτης- franchisee που θα μπει στην… αρχοντική συντροφιά του σάντουϊτς, θα λάβει πλήρη εκπαίδευση από τον ειδήμονα, για να γίνει το νέο σημείο αναφοράς της περιοχής του. Όσο για το νέο κατάστημα Jackaroo, το ευέλικτο μοντέλο λειτουργίας της εταιρείας, διαθέτει 5 formats καταστημάτων, ιδανικά για την ιδιαιτερότητα διαφορετικών αγορών, σε ένα fast start up & easy opening franchise που έχει γεύση... Jackaroo.