Χαμός με αυτό το Ιταλικό του Πειραιά - Τρέχουν να γευτούν τις ζεστές μακαρονάδες του

Έχει και πίτσες σε ξυλόφουρνο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαμός με αυτό το Ιταλικό του Πειραιά - Τρέχουν να γευτούν τις ζεστές μακαρονάδες του

Γνωστό σε όσους αγαπούν τις ιταλικές γεύσεις, είναι το Chef in Love στον Πειραιά, αλλά και σε εκείνους που εκτιμούν την σπιτική κουζίνα, με πιάτα που εντυπωσιάζουν με τη γεύση αλλά και την εμφάνισή τους. Πίτσες και μακαρονάδες φτιαγμένες με τον παραδοσιακό τρόπο, που μάλιστα ψήνονται στον μοναδικό ξυλόφουρνο του μαγαζιού, ξεχωρίζουν για την άριστη ποιότητα των υλικών και τη μοναδική τους γεύση, βασισμένη σε παραδοσιακές συνταγές που μεταμορφώνονται σε γαστριμαργικές δημιουργίες!

Μέσα από τον πλούσιο κατάλογο του Chef in Love, θα βρεις όλες τις κλασικές ιταλικές προτάσεις αλλά και μεσογειακά πιάτα, αλμυρά και γλυκά, που θα σε εκπλήξουν ευχάριστα. Με βασική τους αρχή τις φρέσκες πρώτες ύλες και την άριστη ποιότητα των υλικών, στο Chef in Love δεν κάνουν καμία... έκπτωση στη γεύση. Γι΄ αυτό αποτελούν για τον Πειραιά αλλά και για ολόκληρη την Αθήνα το γευστικό hot spot, που επιστρέφεις ξανά και ξανά.

Chef in love

Το μυστικό του Chef in Love βρίσκεται στην απλή φιλοσοφία του ιδιοκτήτη του: Η πίτσα δεν είναι junk food όπως τη θεωρούσαμε παλιά, που δεν είχαμε μεγάλες προσδοκίες από αυτό το είδος φαγητού. Είναι μια ολοκληρωμένη πρόταση που συνδυάζει γεύση και άριστη ποιότητα και μας εκπλήσσει ευχάριστα με τη νοστιμιά αλλά και με την προσεγμένη της εμφάνιση. Από την πρώτη ύλη, τον ξυλόφουρνο και την τεχνογνωσία, ό,τι φας από το Chef in Love... φέρνει επανάσταση στη γεύση!

Διάλεξε τα δικά σου αγαπημένα πιάτα από το πλούσιο μενού του Chef in Love, που θα φτάσουν άμεσα στον χώρο σου, για να μη μείνεις... νηστικός, ούτε και παραπονεμένος!

«Chef in Love»: Πραξιτέλους 113, Πασαλιμάνι

τηλ. 210 42225200-1