Chef in Love: Το μενού των Χριστουγέννων είναι όλο εκπλήξεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Chef in Love: Το μενού των Χριστουγέννων είναι όλο εκπλήξεις

Είναι αυτή η εποχή του χρόνου που μαζευόμαστε όλο και περισσότερο χρόνο στο σπίτι, απολαμβάνοντας την οικογενειακή θαλπωρή με τους δικούς μας ανθρώπους. Βραδιές μοναδικές δίπλα στο τζάκι, με κουβέντα, επιτραπέζια παιχνίδια και ταινίες... κι όταν πεινάσουμε, η επιλογή είναι μονόδρομος!

Το Chef in Love στο Πασαλιμάνι υπόσχεται να μας “χορτάσει” και με το παραπάνω, με χειροποίητες, λαχταριστές πίτσες ανάλογα με την προτίμησή μας. Με τα πιο φρέσκα υλικά και φυσικά ψημένες στον παραδοσιακό τους ξυλόφουρνο, για να γίνουν αφράτες και ζουμερές, φτάνουν στην πόρτα μας σε χρόνο dt.

Chef in love

Οι ειδικοί του Chef in Love δίνουν έμφαση στο ζυμάρι και στις αγνές πρώτες ύλες, που σε συνδυασμό με το μεράκι τους για την άριστη ποιότητα, φέρνουν στο πιάτο μας μοναδικές γεύσεις, που μένουν αξέχαστες.

Διάλεξε, λοιπόν, τα υλικά της επιλογής σου και αφέσου στα έμπειρα χέρια των δημιουργών, που με την εμπειρία και το μεράκι τους θα σε κάνουν να... παραμιλάς γευστικά. Τσέκαρε και το υπόλοιπο μενού για μοναδικές γαστρονομικές προτάσεις.

Chef in love Χριστούγεννα

«Chef in Love»: Πραξιτέλους 113, Πασαλιμάνι