6+1 συνταγές από τον Chef Νίκο Θωμά για να γίνεις Master στην Κουζίνα

6+1 συνταγές από τον Chef Νίκο Θωμά για να γίνεις Master στην Κουζίνα

Είσαι Επίδοξος σεφ ή τουρίστας στην κουζίνα; Αγαπάς το Street food ή είσαι Vegetarian; Όποιος τύπος κι αν είσαι, ο Chef Νίκος Θωμάς δημιουργεί μοναδικές συνταγές για όλα τα γούστα, με ξεχωριστές πρώτες ύλες και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο MOLON LAVE.

Διάλεξε τη συνταγή που είναι κοντά στις προτιμήσεις σου και γίνε Master στην Κουζίνα στο άψε σβήσε!

Καλαμάρι γεμιστό με σπανακόρυζο

Σ’ αρέσει να δημιουργείς στην κουζίνα και να πειραματίζεσαι με νέες τεχνικές και υλικά; Είσαι αυτό που λέμε «επίδοξος Chef»;

Εμπνεύσου με τη συνταγή που δημιούργησε ο δικός μας Chef Νίκος Θωμάς, ειδικά για σένα, και φτιάξε το πιο νόστιμο καλαμάρι γεμιστό με σπανακόρυζο!

Πατάτες Jacket με τόνο, ελιές και μαγιονέζα ελαιόλαδου

Μπαίνεις στην κουζίνα περαστικός μόνο για να δεις τι έχει στο ψυγείο;
Αν είσαι αυτό που λέμε ‘τουρίστας στην κουζίνα’, φτιάξε Πατάτες Jacket με τόνο, ελιές και μαγιονέζα με τη συνταγή του Chef Νίκου Θωμά και νιώσε Master κάθε φορά που έχεις όρεξη για κάτι λαχταριστό και πανεύκολο.

Χοιρινή τηγανιά με πιπεριά Φλωρίνης και πράσο

Βάζεις την τέχνη σου σε ό,τι φτιάχνεις και πιάτα που κερδίζουν την παρέα; Έχεις τη φήμη του μερακλή που ξέρει όχι μόνο να απολαμβάνει, αλλά και να δημιουργεί;

Δικαίωσε τη φήμη σου με τη μοναδική συνταγή του Chef Νίκου Θωμά για μεζέ χοιρινής τηγανιάς με πιπεριά Φλωρίνης και πράσο.

Κρύα σαλάτα με κοφτό μακαρονάκι και λαχανικά

Αν είσαι vegetarian ξέρεις ότι τα πιο γευστικά χορτοφαγικά πιάτα είναι αυτά που συνδυάζουν διαφορετικά χρώματα, υφές, φρεσκάδα και τα πιο αγνά υλικά.

Μια τέτοια συνταγή ετοίμασε για σένα ο Chef Nίκος Θωμάς: πεντανόστιμη σπιτική σαλάτα με κοφτό μακαρονάκι και λαχανικά.

Ceviche φαγκρί με passion fruit

Είσαι λάτρης του street food αλλά ψάχνεις και για γεύσεις με έμπνευση; Ο Chef Νίκος Θωμάς σου φέρνει ένα εύκολο κι εξωτικό Ceviche φαγκρί με passion fruit που σερβίρεται και σε πιάτο.
Μία συνταγή που ήρθε από τους δρόμους του Περού ως εδώ, μόνο για σένα.

Λαδένια Κιμώλου

Μαγειρεύεις πάντα με αγάπη και φροντίδα και ψάχνεις νόστιμες, γρήγορες και υγιεινές συνταγές για την οικογένεια;

Αυτή η Λαδένια Κιμώλου του Chef Νίκου Θωμά που κλείνει το μάτι στην παράδοση, θα είναι για σένα παιχνιδάκι και θα τη λατρέψουν όλοι!

Μελιτζάνες ιμάμ με κρέμα φέτας

Είσαι “Ελληνίδα Μάνα” και το ‘χεις και τιμή και καμάρι!

Θες να τρώνε όλοι νόστιμα και υγιεινά και ψάχνεις ιδέες για να τους ικανοποιείς χωρίς συμβιβασμούς; Η κρέμα φέτας που θα απογειώσει το Ιμάμ που ξέρεις είναι η τέλεια ιδέα!

Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο MOLON LAVE

Για εσένα που θέλεις να απολαμβάνεις τα καλύτερα της ελληνικής γης, το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο MOLON LAVE έρχεται στο τραπέζι σου κατευθείαν από τον παραγωγό, διατηρώντας όλα τα θρεπτικά συστατικά και τα αρώματα του φρεσκοκομμένου καρπού ελιάς.

molon lave παρθένο ελαιόλαδο

Είναι ελαιόλαδο ανώτερης ποιότητας, αποκλειστικά μίας σοδειάς και παράγεται αειφορικά από την ομάδα ελαιοπαραγωγών της MOLON LAVE με σεβασμό στην παράδοση και σύμμαχο τη γνώση και την καινοτομία.

Το MOLON LAVE έχει ιδιαίτερη γεύση που μπορείς να την αναγνωρίσεις με κλειστά μάτια! Παντρεύεται ιδανικά με ωμά ή μαγειρεμένα υλικά για να μπορείς να δημιουργείς πάντα νόστιμα αλλά και θρεπτικά πιάτα.

Θα το βρεις στα καταστήματά της αλυσίδας ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα, ή να το παραγγείλεις online στο molonlave.com/shop/