Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος δημιουργεί υγιεινές συνταγές για όλους με το Philips Airfryer

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος δημιουργεί υγιεινές συνταγές για όλους με το Philips Airfryer

Ανακαλύψτε τον πιο υγιεινό τρόπο μαγειρέματος για όλη την οικογένεια, με τις συνταγές του Δημήτρη Σκαρμούτσου και το Philips Airfryer, κάθε μήνα, στο Facebook & Instagram της Philips!

Ο καταξιωμένος chef Δημήτρης Σκαρμούτσος, με την πολύχρονη πορεία του στο χώρο της γαστρονομίας, αλλά και την έντονη τηλεοπτική παρουσία του που αγαπήθηκε ιδιαίτερα, και η Philips ενώνουν τις δυνάμεις τους στην … κουζίνα και μας συστήνουν ένα νέο τρόπο μαγειρέματος στο σπίτι που υπόσχεται εξαιρετική γεύση και λιγότερα λιπαρά!

Κάθε μήνα, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος επιστρατεύει την έμπνευσή του και την αγάπη του για τη μαγειρική και μοιράζεται μαζί μας μία δική του συνταγή, μαγειρεμένη με το Philips Airfryer XXL HD9650/90, στο site του dimitrisskarmoutsos.gr και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αλλά και στις σελίδες της Philips στο Facebook και το Instagram. Ετοιμαστείτε κι εσείς για ευφάνταστες συνταγές με τη μοναδική δημιουργικότητα και μαεστρία του Δημήτρη Σκαρμούτσου. Το γευστικό ταξίδι ξεκινάει αυτό το μήνα με την πρώτη συνταγή του Δημήτρη Σκαρμούτσου με το Philips Airfryer για πικάντικα κοπανάκια κοτόπουλου με μπαχαρικά!

Philips Airfryer

O Δημήτρης Σκαρμούτσος ξεχωρίζει το Philips Airfryer καθώς είναι μια premium συσκευή μαγειρέματος, η οποία χρησιμοποιεί ζεστό αέρα, ώστε να ψήσει ή να τηγανίσει τα αγαπημένα μας φαγητά με ελάχιστο ή καθόλου λάδι. Χάρη στην τεχνολογία αφαίρεσης λίπους, απομακρύνει το περιττό λίπος από τις τροφές, χαρίζοντας μας πιο νόστιμα γεύματα με έως και 90% λιγότερα λιπαρά με αναλλοίωτη γεύση και τραγανή υφή!

Με το Philips Airfryer, μπορούμε να ετοιμάσουμε έως και 6 μερίδες για όλη την οικογένεια, ενώ το καλάθι τροφίμων και το αποσπώμενο συρτάρι του επιτρέπουν το εύκολο καθάρισμα και πλύσιμο στο πλυντήριο. Και το καλύτερο; Μπορούμε να απολαύσουμε τα αγαπημένα μας φαγητά, στην πιο υγιεινή εκδοχή τους έως και 1,5 φορές πιο γρήγορα από ότι ψήνοντας τα στον φούρνο. Οι συνταγές και οι επιλογές είναι αμέτρητες, καθώς το Philips Airfryer είναι ιδανικό για ψήσιμο, τηγάνισμα, grill, ψήσιμο αρτοποιημάτων & γλυκών, ακόμα και για το «ζέσταμα» του γεύματος!

Μείνετε συντονισμένοι στις σελίδες της Philips σε Facebook (Philips Home Greece) και Instagram (Philips Home Greece) για να ανακαλύψετε αγαπημένες και υγιεινές συνταγές αλλά και εκπλήξεις με την υπογραφή του Δημήτρη Σκαρμούτσου!