Είναι επικίνδυνο - Σταματήστε τώρα να ψήνετε φαγητά μέσα σε αλουμινόχαρτο

Οι κίνδυνοι που παραμονεύουν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Είναι επικίνδυνο - Σταματήστε τώρα να ψήνετε φαγητά μέσα σε αλουμινόχαρτο

Το σερβίρισμα ή ψήσιμο του φαγητού σε αλουμινόχαρτο εμφανίζεται συχνά στην διατροφική μας κουλτούρα, είτε στο σπίτι, είτε σε ταβέρνες και εστιατόρια. Το αλουμινόχαρτο είναι ένα σχετικά φθηνό υλικό και εύκολο στη χρήση, ωστόσο, η απλή χρήση του, όσο συχνή κι αν είναι δεν παρουσιάζει πρόβλημα.

Το πρόβλημα εμφανίζεται όταν το αλουμινόχαρτο χρησιμοποιείται για το ψήσιμο ή την χρήση του σε ζεστό φαγητό. Μάλιστα, είναι πιο επικίνδυνο όταν το φαγητό περιλαμβάνει λεμόνι, χυμός ντομάτας, λευκό κρασί και/ ή αλάτι. Τότε...διαβάστε τη συνέχεια στο Athensmagazine.gr