2 νέα αφράτα ντακάκια από τον ΦΟΥΡΝΟ ΝΤΟΥΡΟΥΝΤΟΥΣ

Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα του Λευκού Μπαστουνιού στις 15 Οκτωβρίου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
2 νέα αφράτα ντακάκια από τον ΦΟΥΡΝΟ ΝΤΟΥΡΟΥΝΤΟΥΣ

Ο Φούρνος Ντουρουντούς καινοτομεί στην ελληνική αγορά τροφίμων και με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα του Λευκού Μπαστουνιού στις 15 Οκτωβρίου, παρουσιάζει δύο νέα προϊόντα!

Με όραμά μας να σας ταξιδέψουμε στα γευστικά μονοπάτια του τόπου μας, μέσα από τη δημιουργία ποιοτικών, γευστικών και υγιεινών προϊόντων, κάνουμε ακόμη ένα βήμα..

Το Αφράτο Ντακάκι Χαρουπιού & το Αφράτο Ντακάκι Σταρένιο, όπου στην συσκευασία τους φέρουν το όνομα του προϊόντος σε γραφή Braille.

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΟΥ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑΤΟΣ

Επενδύοντας σε καλές πρακτικές, επανασχεδιάσαμε τη χαρακτηριστική συσκευασία με τη προσθήκη γραφής Braille σε δύο νέα προϊόντα που είναι φιλικά στο ευρύ καταναλωτικό κοινό.

Το εγχείρημα μας κατέστη δυνατό με τη βοήθεια της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών (National Federation for the Blind of Greece) και τη πολύτιμη βοήθεια που μας παρείχε για τη προσαρμογή των αναλογιών των γραμμάτων για την ορθή ανάγνωση της γραφής Braille. Η Προϊοντική Προσβασιμότητα των δύο νέων συσκευασιών, γίνεται με σκοπό να βάλουμε το λιθαράκι μας στη μέριμνα, για μια κοινωνική ομάδα που αποκλείεται από την αγορά και συνάμα να δείξουμε το δρόμο σε άλλες επιχειρήσεις να στηρίξουν αυτή μας τη δράση.

ντακάκια

ΠΡΟΣΙΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Με μεράκι και πίστη στις αξίες μας, στεκόμαστε δίπλα στα άτομα με οπτική αναπηρία, γιατί η Προσβασιμότητα ισούται με Ευκολότερη καθημερινότητα.

Παρά τη φήμη μας για τα τραγανά μας παξιμάδια, η νέα σειρά “Αφράτα” του Φούρνου Ντουρουντούς δημιουργήθηκε για να είναι προσιτή σε όλους.

Το Αφράτο Ντακάκι Σταρένιο με άλευρα ολικής άλεσης και το Αφράτο Ντακάκι Χαρουπιού με 100% κρητικό χαρουπάλευρο, είναι χειροποίητα, χωρίς συντηρητικά και μπορούν να καταναλωθούν εύκολα και από παιδιά αλλά και από ηλικιωμένους.

Είναι ιδανικά για να αντικαταστήσετε τη φρυγανιά σας στο πρωινό, πάντα με την εγγύηση ποιότητας & νοστιμιάς που προσφέρει ο Φούρνος Ντουρουντούς.

Στείλτε μας email στο info@ntourountous.gr

ή Καλέστε μας στο +30 (28250) 91270

Διεύθυνση: ΕΠΟ Σφακίων-Βρυσσών | Σφακιά-Κρήτης τ.κ 73011