BOX: Χιλιάδες προσφορές και για «ποδοσφαιρικές» παραγγελίες

Η κορυφαία υπηρεσία food delivery της COSMOTE

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
BOX: Χιλιάδες προσφορές και για «ποδοσφαιρικές» παραγγελίες

Παρέα με το ΒΟΧ μπορούν οι καταναλωτές να παρακολουθήσουν τις μεγάλες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις σε κορυφαίες διοργανώσεις, παραγγέλνοντας το αγαπημένο τους φαγητό μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σε γεύσεις και κουζίνες, απολαμβάνοντας παράλληλα χιλιάδες προσφορές.

Το BOX, η υπηρεσία food delivery της COSMOTE, επιβραβεύει τους πελάτες του σε κάθε παραγγελία. Σε κάθε πιάτο, σε κάθε μαγαζί. Με κάθε παραγγελία στο ΒΟΧ οι καταναλωτές επωφελούνται διπλά: όχι μόνο βρίσκουν χιλιάδες προσφορές (1+1 δώρο, combo προσφορές, μενού αξίας 5€), αλλά κερδίζουν και επιπλέον πόντους παραγγέλνοντας από αυτά, τους οποίους μπορούν να εξαργυρώσουν άμεσα σε εκπτώσεις ή GB.

box screen

Ειδικά για την περίοδο των αγώνων οι καταναλωτές επωφελούνται και από μια νέα, αποκλειστική προσφορά: μέσα από το φίλτρο Foodial μπορούν να επιλέξουν από συγκεκριμένα πιάτα και να έχουν έκπτωση 20%. Έτσι με το ΒΟΧ νιώθουν σε κάθε αγώνα ότι είναι εκείνοι οι νικητές. Επιπλέον, όσοι κάνουν την παραγγελία τους έως και τις 18/12, παίρνουν μέρος σε διαγωνισμό για 3 τηλεοράσεις SAMSUNG 55'' QLED 4K Smart TV και 10 κουπόνια BOX αξίας 50€.

Αριθμώντας πάνω από 10.000 συνεργαζόμενα καταστήματα, διαθέσιμα σε 64 πόλεις σε όλη την Ελλάδα, το BOX μεγαλώνει συνεχώς. Επεκτείνεται σε νέες περιοχές, σε συνεργασία με μεγάλες αλυσίδες εστίασης, δημοφιλή brands, food markets και τοπικές επιχειρήσεις.