Άνοιξε – Απόλαυσε – Ανακύκλωσε την αγαπημένη σου Amita σε χάρτινη συσκευασία με μη αποσπώμενο καπάκι

Άνοιξε – Απόλαυσε – Ανακύκλωσε την αγαπημένη σου Amita σε χάρτινη συσκευασία με μη αποσπώμενο καπάκι

Οι αγαπημένοι μας χυμοί Amita σε χάρτινες συσκευασίες Tetra Pak® με μη αποσπώμενο καπάκι που μένει στη συσκευασία και ανακυκλώνεται μαζί της.

Οι αγαπημένοι μας χυμοί Amita, συμβάλλουν στη μείωση των απορριμμάτων από πλαστικά μίας χρήσης που καταλήγουν στο περιβάλλον, με συσκευασία Tetra Pak με νέο μη αποσπώμενο καπάκι, που μένει πάνω στη συσκευασία και ανακυκλώνεται μαζί της στον κάδο ανακύκλωσης.

 Ανακύκλωσε την αγαπημένη σου χάρτινη συσκευασία Amita

Περίπου το 1/3 όλων των πλαστικών συσκευασιών δεν συλλέγεται και το πλαστικό μπορεί να πάρει εκατοντάδες χρόνια για να αποσυντεθεί. Επιλέγοντας μια συσκευασία με μη αποσπώμενο καπάκι, όχι μόνο συμβάλλεις στην προστασία του περιβάλλοντος, αλλά μπορείς να απολαύσεις τους αγαπημένους σου χυμούς Amita εύκολα:

Άνοιξε, γυρνώντας αριστερόστροφα και ανασηκώνοντας το καπάκι.

Απόλαυσε τον αγαπημένο σου χυμό.

Κλείσε το καπάκι, πιέζοντας το προς τα κάτω μέχρι να ακούσεις το χαρακτηριστικό «κλικ» και ανακύκλωσε το μαζί με τη συσκευασία στον κάδο ανακύκλωσης.

Έτσι, οι χάρτινες συσκευασίες με μη αποσπώμενα καπάκια αποκτούν νέα ζωή και μετατρέπονται σε άλλα προϊόντα όπως γλάστρες, χαρτοπετσέτες και πολλά άλλα.

Την επόμενη φορά που θα σερβίρεις τον αγαπημένο σου χυμό Amita στο ποτήρι σου, θυμήσου: Από εδώ και στο εξής, τα καπάκια μένουν πάνω στις συσκευασίες!

Μάθετε περισσότερα εδώ!