Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

OPERA ζαχαροπλαστείο: taste the magic!

OPERA ζαχαροπλαστείο: taste the magic!
FOOD NEWS 21.12.2022 11:00

Ένα γλυκό είναι απαραίτητο από το πρωί ως το βράδυ, αφού µπορεί εύκολα να σε κάνει τον πιο ευτυχισµένο άνθρωπο στον κόσµο και να σου αλλάξει άρδην τη διάθεση. Όχι, όµως, οποιοδήποτε γλυκό, αφού ρόλο παίζει η γεύση, τα αγνά υλικά, η άριστη ποιότητα και το µεράκι του ζαχαροπλάστη, στοιχεία που θα βρεις και µε το παραπάνω στο ζαχαροπλαστείο Opera, στη Νέα Ιωνία.

opera ζαχαροπλαστείο νέα ιωνία

Ό,τι τραβάει η όρεξή σου, από τούρτες, γλυκά ταψιού, τάρτες, µιλγφέιγ, παγωτά, χειροποίητα σοκολατάκια αλλά και συνταγές µε stevia και µαλιτόλη για όσους προσέχουν τη σιλουέτα τους είναι εδώ για να σε γλυκάνουν και να ξυπνήσουν όλες τις αισθήσεις σου.

opera ζαχαροπλαστείο νέα ιωνία

Κι αν είσαι πρωινός τύπος, ένας αρωµατικός καφές µε 100% χαρµάνι Arabica αλλά και ένα ολόφρεσκο αλµυρό σνακ θα γίνουν η καθηµερινή σου συνήθεια. Επειδή, όµως, οι µέρες... µοσχοβολούν Χριστούγεννα, τα µελοµακάρονα και οι κουραµπιέδες έχουν την τιµητική τους – και όχι µόνο αυτά! Σκέψου λαχταριστό panettone στη µοντέρνα εκδοχή του, µε κοµµάτια πορτοκάλι και γευστική πραλίνα, που θα ενθουσιάσει και τους πιο απαιτητικούς... ουρανίσκους και θα γίνει σίγουρα η top πρόταση της εποχής για µικρούς και µεγάλους λάτρεις των παραδοσιακών ιταλικών γλυκών.

opera ζαχαροπλαστείο νέα ιωνία

Για να µη µείνει, όµως, κανείς παραπονεµένος, τα σοκολατένια δεντράκια και τα χριστουγεννιάτικα σπιτάκια αποτελούν το πιο εντυπωσιακό δώρο για τους αγαπηµένους σου και σίγουρα θα γίνουν η µεγαλύτερη απόλαυση στο εορταστικό τραπέζι.

opera ζαχαροπλαστείο νέα ιωνία

opera ζαχαροπλαστείο νέα ιωνία

Αν θέλεις τώρα να κάνεις εντύπωση µε ένα µοναδικό εταιρικό δώρο ή επιθυµείς να ευχαριστήσεις έναν πελάτη σου δεν έχεις παρά να εµπιστευτείς τους ειδικούς στο ζαχαροπλαστείο Opera, που θα δηµιουργήσουν την πιο τέλεια και πολυτελή συσκευασία για το γλυκό ή το κρασί της επιλογής σου, το οποίο θα ξεχωρίσει όπου κι αν το προσφέρεις!

opera ζαχαροπλαστείο νέα ιωνία

Την επόµενη φορά, λοιπόν, που θα νιώσεις την ανάγκη για ένα γλυκάκι, κάνε µια στάση στο Opera για να επιλέξεις µία από τις πιο λαχταριστές προτάσεις για κάθε γιορτή, επέτειο, party ή εκδήλωση.

Σηµείωσε ότι κάθε µοναδική δηµιουργία του ζαχαροπλαστείου φτάνει στον χώρο σου µέσω e-food και Wοlt, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα delivery για να µπορούν όλοι να γευτούν τις µοναδικές γλυκές... Opera αµαρτίες!

INFO

Ελευθερίου Βενιζέλου 150, 14231 Νέα Ιωνία

τηλ. 2102775007

[email protected]

opera.sweetsounds

opera ζαχαροπλαστείο νέα ιωνία

Share