Ανασκόπηση 2022: Τα ροφήματα που έκλεψαν τις καρδιές των καταναλωτών!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Unsplash.com
Unsplash.com

Η ομάδα του HEYBOX υποδέχθηκε το νέο έτος και αποφάσισε να μοιραστεί με τους λάτρεις του καφέ μια ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε, τονίζοντας πόσο στηρίζει ο κόσμος από το ξεκίνημα του το brand!

Μέσα στο 2022 παρουσιάστηκαν νέες επιλογές σε τσάι, χαμομήλι και ροφήματα με 13 νέους κωδικούς, λανσαρίστηκε ο στιγμιαίος καφές Instant Love, ενώ ενσωματώθηκε η δυνατότητα αγοράς μηχανών espresso από το eshop.

Η υπηρεσία Office εμπλουτίστηκε για ολοκληρωμένες υπηρεσίες καφέ στο γραφείο και προστέθηκαν 2 επιλογές για espresso κάψουλες αλουμινίου συμβατές με μηχανές Nespresso. Επίσης, λανσαρίστηκε το reusable cup to go σε 3 μοναδικά χρώματα.

Σημείο αναφοράς για το HEYBOX, την χρονιά που πέρασε, αποτέλεσε η δεύτερη συνεχόμενη συμμετοχή στο μεγαλύτερο γεγονός στην αγορά του καφέ, το Athens Coffee Festival

Ανασκόπηση 2022: Τα ροφήματα που έκλεψαν τις καρδιές των καταναλωτών!

Πραγματοποιήθηκε συνεργασία με το Café Femenino, βοηθώντας τις γυναίκες καφεοπαραγωγούς να ενδυναμώσουν τους εαυτούς τους, τις οικογένειές τους και τις κοινότητές τους.

Τέλος, ενσωματώθηκε στο eshop η δυνατότητα αγοράς panettone και torrone.

Τα Top3 προϊόντα του 2022 που έκλεψαν τις καρδιές των καταναλωτών ήταν ο αρωματικός καφές φίλτρου Fluffy Pancake με άρωμα αφράτων Pancakes, το ρόφημα σοκολάτας με γεύση Bueno και ο αρωματικός καφές φίλτρου με άρωμα φουντουκιού Naughty Hazelnut!

Ανασκόπηση 2022: Τα ροφήματα που έκλεψαν τις καρδιές των καταναλωτών!

Οι καλύτερες ευχές από το HEYBOX για το 2023 με ελπίδα, τύχη και υγεία σε όλους!