ΚΛΙΑΦΑ: Ένα μοναδικό αναψυκτικό που κρύβει πίσω του μια συνταρακτική ιστορία

Το μόνο στην Ελλάδα χωρίς συντηρητικά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
ΚΛΙΑΦΑ: Ένα μοναδικό αναψυκτικό που κρύβει πίσω του μια συνταρακτική ιστορία

Από το 1926 έως και σήμερα, η οικογένεια ΚΛΙΑΦΑ συνδυάζει την ποιότητα και τη γεύση σε κάθε της προϊόν. Έχοντας ξεκινήσει σαν μια οικογενειακή επιχείρηση, με το πέρασμα των χρόνων συνεχίζει να διατηρεί τις αξίες της και να γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη οικογένεια, με όλους τους ανθρώπους που συνεργάζεται καθημερινά.

Τα προϊόντα της εταιρείας πρόσφεραν και προσφέρουν μέχρι και σήμερα μια μοναδική γευστική εμπειρία. Από το 1926 με σεβασμό στην αυθεντικότητα και την επιλογή των πρώτων υλών, η οικογένεια ΚΛΙΑΦΑ χρησιμοποιεί την ίδια συνταγή με την οποία εμφιάλωσε για πρώτη φορά αναψυκτικά ο Θεόδωρος Κλιάφας για να προσφέρει δροσιά και απόλαυση σε όλη την Ελλάδα.

Αυτό που αξίζει σίγουρα να σημειωθεί είναι πως από το 1984, με πρόθεση να προστατέψει το περιβάλλον, η εταιρία εγκατέστησε βιολογικό καθαρισμό ενώ με τον ίδιο, μάλιστα, στόχο, συμμετέχει στην ομάδα των εταιρειών που συγκροτούν την εταιρεία ΕΕΑΑ, τον ελληνικό φορέα διαχείρισης αποβλήτων των συσκευασιών.

Πάμε να γνωρίσουμε τα αναψυκτικά ΚΛΙΑΦΑ

Βυσσινάδα: Βαθύ κόκκινο χρώμα, αλλά και γεύση… στο κόκκινο! θα ξυπνήσει σίγουρα τις αναμνήσεις των παιδικών σου χρόνων.

κλιαφα

Πορτοκαλάδα: Πορτοκάλια από εκλεκτές ποικιλίες, ζουμερά, γευστικά και αρωματικά, σε συνδυασμό με τη μοναδικά δροσερή συνταγή της οικογένειας ΚΛΙΑΦΑ!

ΚΛΙΑΦΑ: Ένα μοναδικό αναψυκτικό που κρύβει πίσω του μια συνταρακτική ιστορία

Λεμονάδα: Επιλέγουν με φροντίδα τα καλύτερα λεμόνια και σου προσφέρουν την απολαυστική δροσερή λεμονάδα!

κλιαφα

Υπενθυμίζουμε πως και ο Τάσος Δούσης στο ταξίδι του στα Τρίκαλα, που προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή «Εικόνες» στο Open, δοκίμασε την ΚΛΙΑΦΑ και όπως φάνηκε το καταευχαριστήθηκε.