KYKNOS: Διάκριση για το νέο προϊόν «ΚΥΚΝΟS- KETCHUP 0% ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΖΑΧΑΡΗΣ» στα SUPERIOR TASTE AWARDS 2023

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
KYKNOS: Διάκριση για το νέο προϊόν «ΚΥΚΝΟS- KETCHUP 0% ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΖΑΧΑΡΗΣ» στα SUPERIOR TASTE AWARDS 2023

Η ΚΥΚΝΟΣ Α.Ε, πρωτοπόρος στην κατηγορία των τοματικών προϊόντων, έλαβε διεθνή διάκριση στα SUPERIOR TASTE AWARDS 2023 για την «ΚΥΚΝΟS- KETCHUP 0% ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΖΑΧΑΡΗΣ», που αποτελεί μια νέα πρόταση για γευστικές στιγμές απόλαυσης.

Ειδικότερα, το νέο προϊόν της KYKNOS βραβεύτηκε για την ανώτερη γεύση και ποιότητά του, αποσπώντας τη μέγιστη διάκριση, «τρία αστέρια», στα Superior Taste Awards, που είναι ένα από τα σημαντικότερα διεθνή βραβεία στο χώρο των τροφίμων και ποτών. Η νέα «KYKNOS Ketchup 0% Προσθήκη Ζάχαρης» χαρίζει νοστιμιά σε κάθε φαγητό, χωρίς κανένα συμβιβασμό στη γεύση. Ταυτόχρονα, ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα προϊόντα της αγοράς καθώς περιέχει μόνο φυσικά σάκχαρα (χυμούς φρούτων μήλο & σταφύλι) και είναι χωρίς συντηρητικά και πρόσθετα. Η καινοτομία, η υψηλή ποιότητα και η πλούσια γεύση του προϊόντος ήταν μεταξύ των χαρακτηριστικών που του χάρισαν την υψηλότερη βαθμολογία των αναγνωρισμένων σεφ της κριτικής επιτροπής.

Η ποιότητα που φέρει το brand KYKNOS παραμένει αναλλοίωτη εδώ και 108 χρόνια κι επιβραβεύεται συστηματικά μέσα από σημαντικές βραβεύσεις που αφορούν στο σύνολο των προϊόντων του.

Λίγα λόγια για την KYKNOS

KYKNOS: Διάκριση για το νέο προϊόν «ΚΥΚΝΟS- KETCHUP 0% ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΖΑΧΑΡΗΣ» στα SUPERIOR TASTE AWARDS 2023

Η ΚΥΚΝΟΣ μετρά 108 χρόνια αδιάλειπτης επιτυχημένης πορείας. Είναι η πρώτη κονσερβοποιία στην Ελλάδα και μια από τις παλαιότερες σε λειτουργία στην Ευρώπη, η οποία παραμένει αληθινά πρωτοποριακή και διαχρονική. Συμβαδίζοντας με τις επιταγές της σημερινής εποχής, ο σκοπός της KYKNOS είναι η περαιτέρω ανάπτυξή της προσφέροντας φυσικά, φυτικά τρόφιμα με ηθικό και βιώσιμο τρόπο σε όλη την διατροφική αλυσίδα από τον παραγωγό μέχρι το πιάτο του τελικού καταναλωτή. Για να το πετύχουμε αυτό δεσμευόμαστε να συνεργαζόμαστε στενά με τους αγρότες παραγωγούς, την επιστημονική κοινότητα και τους πελάτες μας και να χρησιμοποιούμε τις διαθέσιμες τεχνολογίες (πχ. έξυπνη γεωργία) για τη βελτίωση και την αύξηση της παραγωγής αγροδιατροφικών προϊόντων, παραδίδοντας παράλληλα έναν πιο βιώσιμο πλανήτη στην νέα γενιά. Η συνεχής καταξίωσή της, μέσα από πολυάριθμες διακρίσεις, και η σταθερά ανοδική πορεία της είναι αποτέλεσμα υψηλής τεχνογνωσίας της ομάδας επαγγελματιών της εταιρίας, αλλά και των στοχευμένων επενδύσεων με στόχο την εξέλιξη των παραγωγικών της δυνατοτήτων αλλά και τη φροντίδα του περιβάλλοντος για τις επόμενες γενιές.

https://kyknoscanning.com/el/