Amita: Ένα συναρπαστικό ταξίδι 40 ετών που δίνει απόλαυση & φυσική γεύση στη ζωή μου!

Η πιο γλυκιά ανάμνηση από τα παιδικά μου!

Amita: Ένα συναρπαστικό ταξίδι 40 ετών που δίνει απόλαυση & φυσική γεύση στη ζωή μου!

Η πιο γλυκιά ανάμνηση από τα παιδικά μου χρόνια κρύβεται σε κάθε πρωινό, πριν από το σχολείο, που γύρω από ένα τραπέζι εγώ και η οικογένειά μου απολαμβάναμε ξέγνοιαστα τις πρωινές μας λιχουδιές μαζί με ένα ποτήρι φυσικού χυμού Amita. Από τότε πέρασαν κιόλας 40 χρόνια... Και μπορεί πλέον να μην είμαι το μικρό κοριτσάκι που ήμουν κάποτε όμως όσο χρόνια και εάν περάσουν το σίγουρο είναι ότι πάντα θα απολαμβάνω τη ζωή όσο πιο φυσικά γίνεται μαζί με τον αγαπημένο μου χυμό, που είναι «φυσικά» μοναδικός!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η σχέση αγάπης και φροντίδας της Amita μας πάει πίσω 40 χρόνια, όταν το 1983 παρασκευάστηκε ο πρώτος χυμός με έμπνευση από τη φύση, που πολύ σύντομα μπήκε σε κάθε σπίτι και έγινε ο αγαπημένος κάθε οικογένειας, όπως και της δική μου! Σε αυτό συνέβαλλαν οι εξαιρετικές πρώτες ύλες από φρούτα υψηλής ποιότητας, χωρίς συντηρητικά και φυσικά η ασύγκριτη μοναδική της γεύση, που μέχρι και σήμερα τη διατηρούν στην πρώτη θέση των προτιμήσεών μου και της καρδιάς μου για μία ισορροπημένη διατροφή.

amita 40 χρόνια

Εκτός όμως από τη διατήρηση της σταθερότητας των εκλεκτών πρώτων υλών της, η Amita, έχει εδώ και 40 χρόνια, καταφέρει να ανανεώνεται διαρκώς δημιουργώντας καινούριες γευστικές προτάσεις για κάθε ηλικία

Ανάμεσα σε αυτές είναι: ο πολυβιταμινούχος χυμός Amita Motion, οι παιδικοί χυμοί Amita Fun, καθώς και οι χυμοί Amita Free, χωρίς προσθήκη ζάχαρης με γλυκαντικά από το φυτό stevia. Σημείωσε ότι στην πλούσια γκάμα της θα βρεις τρεις κατηγορίες συσκευασμένων χυμών Amita: 100% φυσικούς χυμούς φρούτων χωρίς προσθήκη ζάχαρης, νέκταρ, το οποίο περιέχει χυμό φρούτου σε ποσοστό τουλάχιστον 50% καθώς και φρουτοποτά, με περιεκτικότητα σε χυμό μικρότερη του 50% για να επιλέξεις τον αγαπημένο σου.

Βιωσιμότητα με σεβασμό στο περιβάλλον...

Βασική φιλοσοφία της Amita είναι η αγάπη για τη φύση και το περιβάλλον. Αυτός εξάλλου είναι και ο λόγος για τον οποίο όλες οι συσκευασίες της είναι ανακυκλώσιμες, ενώ το 2022, η Amita, ήταν η πρώτη στον κλάδο των συσκευασμένων χυμών στην Ελλάδα, που παρουσίασε στην αγορά συσκευασίες με μη αποσπώμενο καπάκι! Το νέο μη αποσπώμενο καπάκι διευκολύνει τη συλλογή και ανακύκλωση ολόκληρης της συσκευασίας, συμβάλλοντας στη μείωση των απορριμμάτων που δεν καταλήγουν στην ανακύκλωση. Επιπλέον, τα νέα καπάκια είναι πρακτικά και εύκολα στη χρήση, ενώ συμβάλλουν στην ανακύκλωση 193 τόνων πλαστικού!

Το story της Amita όμως δεν σταματά εδώ καθώς το δημιουργικό της ταξίδι διαπερνά το χρόνο και φθάνει στο παρόν και στο μέλλον μέσα από μια συναρπαστική διαδρομή, που ξετυλίγεται στη νέα επετειακή, τηλεοπτική της καμπάνια! Μέσα από αυτήν θυμηθήκαμε ότι 40 χρόνια τώρα όσο και εάν η ζωή αλλάζει η γεύση της θα είναι πάντα «φυσικά» μοναδική για να την απολαύσουμε real time με τον αγαπημένο μας χυμό, που δεν είναι άλλος από την Amita.

Εάν θέλεις να πάρεις μια μικρή γεύση από το ταξίδι της Amita μέσα στο χρόνο δες το παρακάτω video: