Τρύφωνας Σαμαράς: Μας υποδέχεται στο σπίτι του στον Άλιμο! Το πιο στιλάτο διαμέρισμα που έχετε δει!

Τρύφωνας Σαμαράς: Μας υποδέχεται στο σπίτι του στον Άλιμο! Το πιο στιλάτο διαμέρισμα που έχετε δει!
Είναι εξαιρετικά φιλόξενος, απολαµβάνει στο έπακρο τη ζωή και φροντίζει να φορτίζει το κάθε λεπτό της µέρας του µε αισιοδοξία, που δεν την χάνει ποτέ, ένα στοιχείο που είναι ευδιάκριτο και στους ολόλευκους χώρους του minimal διαµερίσµατός του, όπου ζει µόνος του τα τελευταία 13 χρόνια...

_MG_4292Σε ένα άνετο, ιδιαίτερα καλόγουστο και «λουσµένο» στο φως διαµέρισµα στον τέταρτο όροφο ενός συγκροτήµατος κατοικιών στον Αλιµο, ο Τρύφωνας Σαµαράς βρίσκει ηρεµία µετά από µια εξαντλητική µέρα. Το χρώµα που κυριαρχεί σε όλους τους χώρους είναι το αριστοκρατικό λευκό, το οποίο «σπάει»µόνο σε έναν τοίχο, εκείνον του σαλονιού, όπου ξεχωρίζει µια υπέροχη τοιχογραφία της Μίνι Μάους διά χειρός του Βαγγέλη Μιχέλη. «Επέλεξα το συγκεκριµένο διαµέρισµα επειδή είναι φωτεινό και βρίσκεται κοντά στη θάλασσα. Μου αρέσει να βγαίνω στο µπαλκόνι και να αντικρίζω το απέραντο γαλάζιο. Είναι κάτι που µε ανανεώνει και µε αναζωογονεί», αποκαλύπτει στο Youweekly.gr ο καταξιωµένος hair stylist, που τα µαγικά του χέρια έχουν αγγίξει τα µαλλιά εγχώριων αλλά και διεθνών σταρ.

_MG_4299_MG_4418
Κάθε γωνιά έχει για τον Τρύφωνα Σαµαρά ξεχωριστή σηµασία και αναµφισβήτητα είναι πληµµυρισµένη µε τη θετική του ενέργεια και αύρα. «Είµαι ένας πολύ αισιόδοξος άνθρωπος και οι χώροι µου θέλω να το αποπνέουν αυτό», επισηµαίνει µε νόηµα. Πάντως το λευκό, «το χρώµα των ονείρων», όπως το χαρακτηρίζει και ο ίδιος, επικρατεί και στην κουζίνα, την οποία σπάνια χρησιµοποιεί αφού δεν φηµίζεται για τις ικανότητές του στη µαγειρική. Την ίδια στιγµή, διακοσµηµένο µε minimal αισθητική και µε την υπογραφή του interior designer Άγγελου Αγγελόπουλου είναι και το µπάνιο του διαµερίσµατος, ένας χώρος όπου προσφέρεται για χαλάρωση στην υπέροχη µπανιέρα jacuzzi και υδροµασάζ.

_MG_4285_MG_4422
Λιγότερο λιτή, ωστόσο, µε ethnic επιρροές και έχοντας «παντρέψει» το παλιό µε το καινούριο, είναι η κρεβατοκάµαρα του hair stylist, στην οποία έχει αντικείµενα από διάφορα ταξίδια του. Ανάµεσά τους ένας πίνακας αγορασµένος από το Μπαλί και ένα σαµάρι από την Αργεντινή, που το θεωρεί γούρι και το έχει τοποθετήσει πάνω στο ιδιαίτερο κρεβάτι του (φωτ. επάνω). Στην πιο αγαπηµένη του γωνιά µέσα στο σπίτι βρίσκονται κορνίζες µε εξώφυλλα δικά του και φωτογραφίσεις που έχει ξεχωρίσει στο παρελθόν σε διάφορα lifestyle περιοδικά, η γκαρνταρόµπα αλλά και το νέο του ηµερολόγιο (σ.σ. το 18ο της καριέρας του) για το οποίο έχουν ποζάρει δηµοφιλείς κυρίες από το χώρο της ελληνικής showbiz.

_MG_4409_MG_4413

Περισσότερες φωτογραφίες στο περιοδικό You που κυκλοφορεί μόνο με 1,5€


Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:


Αποκλειστικό! Κουρκούλης – Κελεκίδου: Όλο το φωτογραφικό άλμπουμ από την βάφτιση της κόρης τους


Σκορδά – Λιάγκας: Ξεσήκωσαν όλη την παραλία με τα παιδιά τους – Δείτε το άλμπουμ των διακοπών τους!


Η ώρα της αλήθειας! Δείτε για πρώτη φορά το αρετουσάριστο κορμί της Αντωνίας Καλλιμούκου με μαγιό…


Τα καλύτερα μας σήμερα:


Δίαιτα: Χάσε 5 κιλά λίπος από την κοιλιά! Η διατροφή που κάνει θαύματα!

Brazilian ή ολική; Δες ποια αποτρίχωση στο μπικίνι προτιμούν οι άνδρες

Το πιο κομψό ρούχο του καλοκαιριού στις πιο προσιτές τιμές από ta Bershka! Ποια zip cullotte θα διαλέξεις;