Το μικρό παλάτι της Ελισάβετ Μουτάφη μας γυρίζει πίσω στο χρόνο- Δείτε φωτογραφίες της πιο chic & classy διακόσμησης

Το μικρό παλάτι της Ελισάβετ Μουτάφη μας γυρίζει πίσω στο χρόνο- Δείτε φωτογραφίες της πιο chic & classy διακόσμησης
Είναι η επιτομή της κομψότητας και της chic διακόσμησης. Ο λόγος για το σπίτι της Ελισσάβετ Μουτάφη που θυμίζει παλιό αρχοντικό χάρη στην προσεγμένη διακόσμηση και τις κλασσικές λεπτομέρειες, με τις οποίες έχει επιλέξει η διάσημη ηθοποιός να το στολίσει.

m1

Η απόλυτη φινέτσα κυριαρχεί στο σπίτι της που αντανακλά την πληθωρική αλλά σεμνή προσωπικότητά της. «Είναι αρκετά μεγάλο για ένα άτομο, αλλά ήθελα να είμαι άνετα. Στη βεράντα μου δεν υπάρχουν μόνο λουλούδια αλλά και δέντρα. Έχω μια ελιά και μια πορτοκαλιά. Το μόνο κακό είναι ότι το πρωί έχει πολύ θόρυβο λόγω της Πατησίων, αλλά με τον καιρό το συνηθίζεις», είπε η Ελισσάβετ Μουτάφη μιλώντας για τον προσωπικό της χώρο.

m2

Με ξύλινα έπιπλα στο χρώμα του λευκού και του καφέ η διακόσμηση μεταφέρει την Ελισσάβετ Μουτάφη σε μια άλλη εποχή. Οι πίνακες και οι φωτογραφίες της αποτελούν μία μικρή gallery που στολίζει έναν από τους τοίχους του σαλονιού της.

m3

Ο μικρός παράδεισος στο κέντρο της Αθήνας αποτελεί το "ανάκτορο" της Ελισσάβετ Μουτάφη. «Μου αρέσουν αυτές οι αποχρώσεις, είναι ήρεμες και μου επιτρέπουν επίσης να τις “σπάσω” με ένα κόκκινο μαξιλάρι ή ριχτάρι. Έτσι και την ηρεμία της κρεβατοκάμαράς μου τη “διαταράσσει” ένας μαύρος πολυέλαιος», λέει , ενώ εξομολογείται πως δεν είναι υστερική με την τάξη.

m4

Η ηθοποιός δηλώνει πως περνά πολύ χρόνο στην κουζίνα, καθώς έχει εντάξει στην καθημερινότητα της τη μαγειρική. Όπως βλέπετε άλλωστε και από τη χαριτωμένη αλλά minimal διακόσμηση, η κουζίνα είναι ένας από τους αγαπημένους της χώρους.

m5m6m7m8

 

Διαβάστε ακόμα στο youweekly.gr:

Μαίρη Συνατσάκη: Για πρώτη φορά μας δείχνει το στιλάτο σπίτι της! Εντυπωσιακή διακόσμηση!

Καθαριότητα για τεμπέλες! 5 δουλειές του σπιτιού που επιβεβαιώνουν τον «κανόνα των 5 λεπτών»

Η ανέξοδη διακόσμηση! 10+1 ιδέες ανακαίνισης με λιγότερα από 20 ευρώ!

Τα καλύτερά μας σήμερα:

Πρώτη φορά: Αυτό ήταν το μεγάλο παράλονο του Ανδρέα Μπάρκουλη

Σε πελάγη ευτυχίας ο Αλβάρο! Αυτό είναι το μυθικό ποσό που θα πάρει από την Αθηνά Ωνάση

Μένιος Φουρθιώτης: Δείτε πως ήταν μικρός και θα ξετρελαθείτε -Το όλο νόημα μήνυμα του παρουσιαστή στο Instagram