Καμμένα λίπη στην τοστιέρα; Πως θα την καθαρίσετε με δύο υλικά που έχετε όλοι σπίτι!

Καμμένα λίπη στην τοστιέρα; Πως θα την  καθαρίσετε με δύο υλικά που έχετε όλοι σπίτι!

Η τοστιέρα είναι ένα από εκείνα τα σκεύη κουζίνας που πρέπει να καθαρίζονται τακτικά. Γεμίζουν εύκολα με υπολείμματα φαγητών, τυριών αλλά και λίπους και γι'αυτό είναι απαραίτητη η τακτική απολύμανσή της.

Με το εκπληκτικό tip καθαρισμού που θα σας δώσουμε σήμερα, θα έχετε πεντακάθαρη τοστιέρα μέσα σε λίγα λεπτά. Διαβάστε παρακάτω....

Τι θα χρειαστείτε Για να καθαρίσετε την βρώμικη τοστιέρα σας θα χρειαστείτε μόνο νερό και χαρτί κουζίνας.

Δείτε ακόμη: Είσαι σίγουρη ότι έχεις πεντακάθαρο σπίτι; Κι όμως κάτι έχεις ξεχάσει!

Ξεκινήστε βγάζοντας την τοστιέρα από την πρίζα. Η τοστιέρα πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί προηγουμένως ώστε να είναι ζεστή. Βάλτε, στη συνέχεια, ανάμεσα στις δύο πλάκες της τοστιέρας σας, δύο πολύ καλά βρεγμένα φύλλα χαρτιού κουζίνας. Κλείστε την τοστιέρα (χωρίς να την σφραγίσετε) και σε λίγα δευτερόλεπτα θα παρατηρήσετε το βρεγμένο χαρτί κουζίνας να βγάζει υδρατμούς λόγω του νερού που εξατμίστηκε. Αφήστε την τοστιέρα κλειστή για να «δουλέψουν» οι υδρατμοί και να μουλιάσουν τους λεκέδες που έχουν ξεραθεί και αποτυπωθεί πάνω στις πλάκες της τοστιέρας.

Θα χρειαστείτε μόνο νερό και χαρτί κουζίνας!

Αφού περάσουν λίγα λεπτά, βγάλτε το χαρτί κουζίνας και με καθαρό χαρτί κουζίνας, καθαρίστε τις πλάκες. Μην ξύσετε τις πλάκες με μεταλλικά αντικείμενα γιατί θα τις καταστρέψετε και θα τις κάνετε επικίνδυνες για την υγεία σας. Με τη διαδικασία των υδρατμών όλοι οι λεκέδες θα αφαιρεθούν πανεύκολα χωρίς να χρειαστεί να τρίψετε επιπλέον.

Πηγή: http://spirossoulis.com