Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αστραφτερό μπάνιο σας με μόλις δύο κινήσεις! Τα μυστικά που θα σας «λύσουν» τα χέρια!

Όσα πρέπει να ξέρετε!

Αστραφτερό μπάνιο σας με μόλις δύο κινήσεις! Τα μυστικά που θα σας «λύσουν» τα χέρια!
DECO & ΣΠΙΤΙΑ 15.06.2018 14:15

Με φυσικές μεθόδους και πάντα με υλικά που έχετε λίγο πολύ όλοι στο σπίτι σας θα κάνετε τη μπανιέρα σας να γυαλίζει εσωτερικά και εξωτερικά.

Αν θέλετε να είστε μια σύγχρονη Κλεοπάτρα και να μην ξεκολλάτε από την μπανιέρα σας δεν έχετε παρά να την καθαρίσετε με τους καλύτερους φυσικούς τρόπους. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Έχετε άλατα στον βραστήρα σας; Πως θα τα εξαφανίσετε σε χρόνο dt!

«Απολέπιση» μπανιέρας Τα υλικά που θα χρειαστείτε για την «απολέπιση» της μπανιέρας σας είναι γκρέιπφρουτ και αλάτι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαγειρική σόδα και ξίδι, αλλά εμείς προτιμούμε το φρέσκο άρωμα εσπεριδοειδών για ένα μοναδικό spa στην μπανιέρα σας. Αρχικά βρέξτε την και στη συνέχεια προσθέσετε αλάτι σε μισό κομμάτι γκρέιπφρουτ. Τρίψτε καλά το εσωτερικό της κάνοντας κανονική απολέπιση. Τέλος ξεπλύνετε με χλιαρό νερό και το αποτέλεσμα σίγουρα θα σας ικανοποιήσει.

Το γκρέιπφρουτ με το αλάτι θα κάνουν την καλύτερη απολέπιση στην μπανιέρα σας.

Καθαριστικό για τη λεκάνη της τουαλέτας Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι μαγειρική σόδα, κάποιο αιθέριο έλαιο της επιλογής σας και ξίδι. Αρχικά πασπαλίζετε με σόδα τη λεκάνη της τουαλέτας, στη συνέχεια ρίχνετε το αιθέριο έλαιο και το ξίδι. Αφού αφήσετε τα υλικά να δράσουν για μερικά λεπτά, ξεκινήστε το τρίψιμο με το σφουγγάρι. Η λεκάνη σας θα έχει γίνει πεντακάθαρη και θα μοσχοβολάει.

Δείτε ακόμη: Δες πως μπορείς εύκολα να καθαρίσεις τα εμαγιέ μάτια της κουζίνας!

Η λεκέδες της λεκάνης σίγουρα θέλουν επιμονή και τρίψιμο ακόμα και με τα φυσικά υλικά.

Πηγή: Spirossoulis.com

Share