Do & Don't τάσεις διακόσμησης για το σπίτι!

Έξυπνες ιδέες για την διακόσμηση του σπιτιού

Do & Don't τάσεις διακόσμησης για το σπίτι!

Λατρεύεις τις αλλαγές στο σπίτι σου; θέλεις να ανανεώσεις και τον χώρο σου και την ζωή σου;

Σου δίνουμε μερικές ιδέες για το πως μπορείς να διαμορφώσεις τον χώρου του σαλονιού και την κουζίνα σου. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Καθάρισε τον φούρνο σου με τον πιο φυσικό τρόπο!

Βάλε τα τολμηρά χρώματα στη ζωή σου!

Το γκρι, το γκρεζ και το μπεζ εξακολουθούν να είναι αγαπημένοι ουδέτεροι τόνοι για πολλούς εσωτερικούς χώρους. Οι “moody” πιο σκοτεινές αποχρώσεις, όπως είναι το μοβ της λεβάντας, το navy και το σμαραγδένιο πράσινο είναι τα τρία δημοφιλέστερα χρώματα στη διακόσμηση σπιτιού 2018.

Απέφυγε το ροζ του χαλαζία!

Το ροζ του χαλαζία ήταν χρώμα της χρονιάς για το 2016 και υπήρχε παντού τριγύρω για μία αρκετά μεγάλη χρονική περίοδο. Οι απαλές αποχρώσεις αυτών των χρωμάτων αντικαθίστανται σταδιακά με βαθύτερους τόνους.

Πες ναι στα Γεωμετρικά χρώματα!

Τα μεγάλα, εντυπωσιακά σχέδια και σχήματα είναι ίσως η κορυφαία τάση στη διακόσμηση σπιτιού 2018.Η Genevieve Gorder, τηλεοπτική παρουσιάστρια και σχεδιάστρια στην επερχόμενη Αμερικάνικη σειρά Trading Spaces αποκάλυψε ότι: “Τα έντονα γεωμετρικά σχήματα θα έχουν την τιμητική τους και πιστεύω ότι οι κύκλοι είναι το νέο τρίγωνo.”

Δείτε ακόμη: Γιαούρτι στην τουαλέτα; Αυτό θα συμβεί εάν ρίξετε στη λεκάνη -Θα πάθετε πλάκα!

Όχι στην χαοτική παλέτα χρωμάτων!

Οι διακοσμητές φαίνεται ότι έχουν αρχίσει και στρέφονται προς τη σκοτεινή πλευρά της χρωματικής παλέτας, τουλάχιστον στο χώρο της κουζίνας. Το λευκό θεωρείται πια παρωχημένο και αντικαθίσταται από το σκούρο γκρι, το μαύρο, το σκούρο πράσινο της φύσης αλλά και το ναυτικό μπλε.

Τέλος στην ολόλευκη κουζίνα!

Η ολόλευκη κουζίνα θα είναι πάντα μία κλασσική επιλογή στη διακόσμηση του σπιτιού. Η αλήθεια, είναι, όμως, ότι την έχουμε δει πια σε όλες τις παραλλαγές της. Νέα υλικά και νέα χρώματα ήδη κατακλύζουν το χώρο της κουζίνας στη διακόσμηση σπιτιού 2018.

Ναι στους βελούδινους καναπέδες!

Τα βελούδινα υφάσματα είναι, επίσης, μία από τις κορυφαίες τάσεις στη διακόσμηση σπιτιού 2018. Δεν θα είναι η πρώτη φορά που το βελούδο τραβά την προσοχή των διακοσμητών.