Πως να κάνεις εύκολα τα παπούτσια σου να λάμπουν!

Εύκολα και γρήγορα!

Πως να κάνεις εύκολα τα παπούτσια σου να λάμπουν!

Έχεις ανοιχτόχρωμα sneakers τα οποία έχουν γίνει μαύρα;

Συγκεντρώσαμε τους τρόπους που μπορείς να καθαρίσεις τα παπούτσια σου. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Έχετε μικρό σπίτι; Αυτές είναι οι καλύτερες συμβουλές για καθάρισμα!

Δερμάτινα

Τρίψε τους λεκέδες με νερό και λευκό ξύδι σε ίσες ποσότητες. Μόλιες στεγνώσουν τρίψε τα με ένα μαλακό ύφασμα. Τις γρατζουνιές μπορείς να τις εξαφανίσεις τρίβοντας τα με ένα μαλακό πανί βουτηγμένο σε μαγειρική σόδα.

Λουστρίνια

Για τα σημάδια στα λούστρινα παπούτσια τρίψε λίγη βαζελίνη με μια μπατονέτα. Για γυάλισμα ψέκασε τα με καθαριστικό για τζάμια.

Suede

Χρησιμοποίησε μια βούρτσα νυχιών η για scrub και τρίψε ελαφρά τους λεκέδες. Στην συνέχεια απομάκρυνε τους βαθύτερους λεκέδες. Για πιο δύσκολους λεκέδες με ένα λευκό πανί με λευκό ξύδι ή αλκοόλ καθάρισε τον.

Δείτε ακόμη: Ρούχα και πανιά μαζί στο πλυντήριο; Δείτε για να ξέρετε αν κινδυνεύετε!

Υφάσματα

Ξεκίνα με το να απομακρύνεις τη βρώμα με μία καθαρή οδοντόβουρτσα. Μετά χρησιμοποίησε την για να τρίψεις ένα μείγμα από ίσα μέρη μαγειρική σόδα και νερό στις σόλες των παπουτσιών. Στην συνέχεια βάλε την πλύση του πλυντηρίου στο κρύο και απορρυπαντικό στην ποσότητα που θα έβαζες αν το πλυντήριο ήταν μισογεμάτο. Όταν γεμίσουν τα τρία τέταρτα ρίξε μέσα τα παπούτσια. Άφησέ τα να στεγνώσουν φυσικά.

Αθλητικά τρεξίματος

Με μία οδοντόβουρτσα βγάλε την επιφανειακή βρώμα και στην συνέχεια καθάρισε την. Έπειτα βύθισε την σε ένα κουτάλι με απορρυπαντικό πλυντηρίου αναμειγμένο με μία κούπα νερό. Χρησιμοποίησε το στις περιοχές με ύφασμα, πλέγμα και λάστιχο.