Η μαρέγκα και το βατόμουρο επαναφέρουν τη λάμψη στα λευκά ρούχα;

Όχι μόνο δεν αφήνουν λεκέδες, ίσα ίσα που αφαιρούν και το κιτρίνισμα, υποστηρίζει η Λευκή.

Η μαρέγκα και το βατόμουρο επαναφέρουν τη λάμψη στα λευκά ρούχα;

Το Φθινόπωρο είναι συνήθως μια καλή εποχή για ανανέωση. Καθώς αλλάζει ο καιρός και αρχίζει να πέφτει ο υδράργυρος, ανεβαίνουν τα στράπλες στα πάνω ράφια και κάνουν την εμφάνισή τους τα πουκάμισα και τα φουτεράκια.

Θα τα φρεσκάρετε να ξαναγίνουν σαν καινούρια ή θα τα αποσύρετε για πάντα και θα αναγκαστείτε να επενδύσετε σε νέα; Διαβάστε παρακάτω...

Η vlogger Λευκή, γνωστή για τις ασυνήθιστες «μεθόδους πλυσίματος» που βρίσκει σε άγνωστες μεριές του ίντερνετ, πιστεύει ότι πριν ξοδευτείτε, καλό είναι να δοκιμάσετε ακόμα και κάτι τρελό! Τι έχετε να χάσετε εξάλλου; Αν, από τη μία πρέπει να αντιμετωπίσετε επίμονους λεκέδες από σάλτσες, κρασί, λάδια και από την άλλη έχουν κιτρινίσει οι γιακάδες, τα μανίκια και οι μασχάλες, γιατί να μην τα πλύνετε με μαρέγκα, χυμό βατόμουρο και αλατόνερο από τη Λευκάδα;

Βέβαια, αν για κάθε αντισυμβατική ιδέα που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο εσείς κρατάτε μικρό καλάθι, μπορείτε να διαλέξετε την ασφαλή λύση που λέγεται: υπερλευκαντικό πλυντηρίου ΕΥΡΗΚΑ Classic! Γιατί το ΕΥΡΗΚΑ Classic έχει ακόμα πιο ενισχυμένη σύνθεση, με νέα γενιά ενζύμων και ισχυρούς λευκαντικούς παράγοντες και είναι αποτελεσματικό ακόμα και από τους 30 βαθμούς! Ξεχάστε τα κιτρινισμένα λευκά και τους δύσκολους λεκέδες με μια μόνο κίνηση: Απλώς προσθέστε ΕΥΡΗΚΑ Classic στο πλυντήριο και αφήστε το να …καθαρίσει για σας!

Αν πάλι θέλετε να επιβεβαιώσετε αν η Λευκή έχει τις κατάλληλες λύσεις ή όχι, μπείτε στο eurekaclassic.gr και δείτε τα βίντεο. Σε περίπτωση που σας δημιουργηθούν απορίες σχετικά με το πλύσιμο των λευκών, ρωτήστε τη. Η Λευκή θα σας δώσει σίγουρα μια απάντηση, αλλά αν αυτή είναι σωστή ή όχι, εσείς θα το κρίνετε!