Κυριακή, 21 Ιουλίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κάντε το μπάνιο σας να μοσχομυρίσει στο λεπτό!

Πως; Δείτε τον τρόπο!

Κάντε το μπάνιο σας να μοσχομυρίσει στο λεπτό!
DECO & ΣΠΙΤΙΑ 28.01.2019 11:23

Η κακοσμία του μπάνιου είναι συχνό φαινόμενο και οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι τα μπάνια είναι συνήθως μικροί, κλειστοί χώροι που δεν αερίζονται όπως θα έπρεπε.

Μάλιστα υπάρχουν και μπάνια που δεν έχουν καθόλου παράθυρα με αποτέλεσμα το πρόβλημα να είναι πολύ πιο μεγάλο. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Δημήτρης Ουγγαρέζος: Το δημόσιο ευχαριστώ και η συγκίνηση για την απώλεια του πατέρα του! (Βίντεο)

Για κάτι τέτοιες περιπτώσεις αλλά και για όλους εσάς που θέλετε να έχετε ένα μυρωδάτο μπάνιο σας έχουμε δύο πολύ απλές λύσεις.

Αρωματίστε το χαρτί κουζίνας για ένα υπέροχο μυρωδάτο αποτέλεσμα.

1η λύση! Αρωματίστε το χαρτί τουαλέτας. Αγοράστε ένα αιθέριο έλαιο της επιλογής σας (ευκάλυπτο, λεβάντα ή ό,τι άλλο θέλετε) και βάλτε μερικές σταγόνες από αυτό στο σκληρό ρολό του χαρτιού υγείας. Με αυτόν τον τρόπο θα υπάρχει συνεχώς μια όμορφη, απαλή μυρωδιά σε όλο το χώρο.

2η λύση Μια άλλη ιδέα είναι να φτιάξετε το δικό σας αποσμητικό χώρου με τα εξής υλικά: 2 φλ. νερό, 1 κ.σ. λευκό ξίδι, 1 κ.γ. μαγειρική σόδα και 10 σταγόνες από ένα αιθέριο έλαιο της επιλογής σας. Ανακατέψτε καλά όλα τα υλικά και βάλτε τα σε ένα μπουκάλι με αντλία σπρέι. Μάλιστα μπορείτε να έχετε το συγκεκριμένο μπουκάλι μονίμως στο μπάνιο σας έτσι ώστε να ψεκάζετε όποτε νιώθετε ότι το χρειάζεται ή όποτε περιμένετε καλεσμένους.

Δείτε ακόμη: O Χάρης Σιανίδης έδωσε στεγνά την Κανούργιου! Το ντοκουμέντο για τον χωρισμό από τον Αναστασόπουλο!

3η λύση Μπορείτε επίσης να φτιάξετε ένα ακόμα αποσμητικό χώρου βάζοντας σε ένα μπουκάλι με αντλία σπρέι ένα μέρος βότκα, τρία μέρη νερό και 10-20 σταγόνες από αιθέριο έλαιο της επιλογής σας (όπως είναι η λεβάντα ή ο ευκάλυπτος). Έχετε το μπουκάλι πάντα πρόχειρο και ψεκάζετε όποτε θεωρείτε πως χρειάζεται.

Share