Εντυπωσιακές και οικονομικές ιδέες για να διακοσμήσετε το πασχαλινό τραπέζι!

Υπέροχες ιδέες για το τραπέζι!

Εντυπωσιακές και οικονομικές ιδέες για να διακοσμήσετε το πασχαλινό τραπέζι!

Το Πάσχα βρίσκεται μια ανάσα μακριά και φέτος θα διακοσμήσουμε το πασχαλινό τραπέζι με στιλ χρησιμοποιώντας όλη μας τη δημιουργικότητα.

Ψάξαμε και βρήκαμε όμορφες και οικονομικές ιδέες για την πασχαλινή διακόσμηση του τραπεζιού σας και σας τις παρουσιάζουμε. Διαβάστε παρακάτω...

Συνδυασμός παλ αποχρώσεων με χρυσό και φλοράλ Στρώστε το πασχαλινό τραπέζι με ένα λευκό τραπεζομάντιλο και βάλτε στη μέση ένα όμορφο βάζο με ανοιξιάτικα λουλούδια. Βάλτε ένα σερβίτσιο σε παλ αποχρώσεις και προσθέστε μπροστά από το πιάτο κάθε καλεσμένου χρυσά αυγά, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο μια πινελιά πολυτέλειας στο τραπέζι σας.

Διακόσμηση με λαγουδάκια και λεβάντα Η λεβάντα είναι ένα από τα φυτά που θα δώσουν υπέροχη μυρωδιά σε όλο τον χώρο. Βάλτε μερικά κλωνάρια λεβάντας κατά μήκος του τραπεζιού σε δύο-τρία βάζα και προσθέστε πάνω στο πιάτο κάθε καλεσμένου από ένα χρυσό διακοσμητικό λαγουδάκι. Μπορείτε εναλλακτικά να βάλετε ένα σοκολατένιο λαγουδάκι που οι καλεσμένοι σας μπορούν να πάρουν μαζί τους ή να το φάνε μετά το γεύμα.

Βάλτε χρώμα Την Κυριακή του Πάσχα το χρώμα ταιριάζει στο τραπέζι σας καθώς είναι ημέρα γιορτής. Χρησιμοποιήστε πολλές διαφορετικές παλ αποχρώσεις βάζοντας στη μέση του τραπεζιού λουλούδια με όμορφα χρώματα. Επιλέξτε διαφορετικό χρώμα για τα πιάτα, διαφορετικό για τις χαρτοπετσέτες και άλλο χρώμα για τις πετσέτες κάτω από τα πιάτα.

Μίνιμαλ διακόσμηση Αν είστε φαν της μίνιμαλ διακόσμησης τότε βάλτε στη μέση του τραπεζιού μερικά κλωνάρια μανόλιας και προσθέστε ψηλά λεπτά κεριά για να δώσετε λίγη ζεστασιά στο τραπέζι. Μπορείτε αν θέλετε να προσθέσετε στο πιάτο κάθε καλεσμένου μια όμορφη κάρτα.

Η επιτομή της κομψότητας Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας με κομψή και όμορφη διακόσμηση τότε μπορείτε να το πετύχετε βάζοντας μερικά μεγάλα γυάλινα βάζα κατά μήκος του τραπεζιού με λευκά αυγά και φρέσκες τουλίπες. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε στο πιάτο του κάθε καλεσμένου ένα λευκό ή πράσινο αυγό και μια τουλίπα.

Vintage διακόσμηση Φτιάξτε έναν όμορφο μπουφέ προσθέτοντας vintage διακόσμηση. Μπορείτε να βάλετε τενεκεδένια βαζάκια με όμορφα λουλούδια, γιρλάντες σε vintage διάθεση και τραπεζομάντιλο σε «σπασμένο» λευκό χρώμα. Ένα όμορφο στεφάνι από ξερά κλωνάρια θα δώσει έξτρα πινελιά στη vintage διακόσμησή σας.

Φέτος, το Πάσχα έχει φτάσει αλλά η άνοιξη ακόμα αργεί. Εσείς φέρτε τη στη διακόσμηση με φρέσκα λουλούδια. Συνδυάστε τα λουλούδια σας με όμορφα διακοσμητικά όπως πολύχρωμα αυγά, φλοράλ πετσέτες και σοκολατένια λαγουδάκια και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με το γούστο σας στο στρώσιμο του πασχαλινού τραπεζιού.

Μάθε πώς να κάνεις την τραπεζαρία σου να λάμπει !

Και ποιος δεν έχει στο σπίτι του τουλάχιστον ένα έπιπλο (μικρό ή μεγάλο) από σκούρο ξύλο;

Γιατί το σκούρο ξύλο παραμένει πάντα μία πολύ αγαπημένη επιλογή κυρίως για τη τραπεζαρία. Η τραπεζαρία σας, που είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία κάθε σαλονιού, πρέπει να κρατήσει τη λαμπερή εμφάνισή της για όσο περισσότερο καιρό γίνεται γιατί τις περισσότερες φορές οι τραπεζαρίες που διατηρούν τη γυαλάδα τους καταφέρνουν να «κρύβουν» τα χρόνια τους με μεγάλη επιτυχία.

Αν θέλετε και εσείς να δώσετε φυσική γυαλάδα στη σκούρα ξύλινη τραπεζαρία σας χωρίς τη χρήση χημικών, τότε μάθετε πως η καλύτερη βιολογική τροφή που μπορείτε να της δώσετε είναι το... Τσάι!

Πάρτε ένα κομμάτι πανί, βουτήξτε το σε βρασμένο τσάι, στραγγίξτε το και με αυτό περάστε απαλά το ξύλο. Η ασύγκριτη γυαλάδα της τραπεζαρίας σας θα σας εντυπωσιάσει καθώς και ότι το επιτύχατε με τον πιο οικονομικό και οικολογικό τρόπο!