Μην κάνετε το λάθος και πετάξετε την παλιά σας οδοντόβουρτσα!

Έχει άπειρες χρήσεις!

Μην κάνετε το λάθος και πετάξετε την παλιά σας οδοντόβουρτσα!

Μην κάνετε ποτέ το λάθος και πετάξετε την παλιά σας οδοντόβουρτσα, καθώς έχει άπειρες χρήσεις!

Δεν θα πιστεύετε σε τι μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε! Διαβάστε παρακάτω...

Μην πετάτε ποτέ την παλιά σας οδοντόβουρτσα καθώς η χρήση της εξακολουθεί να είναι πολύτιμη!

Μπορεί για τα δόντια σας να μην κάνει πλέον τη δουλειά της, όμως μπορεί πολύ εύκολα να χρησιμοποιηθεί σε πολλές άλλες δουλείες!

Μπορείτε, λοιπόν, με τη παλιά σας οδοντόβουρτσα να τρίβετε τα νύχια σας κατά τη διάρκεια μανικιούρ-πεντικιούρ, να καθαρίζετε τοίχους από μολυβιές παιδιών, τα ευαίσθητα κοσμήματά σας, ακόμα και τα παπούτσια σας!

Ξεμείνατε από κόλλα; Μπορείτε να κολλήσετε τα πάντα με... σκόρδο!

Αν χρειάζεστε να κολλήσετε κάτι και δεν έχετε κόλλα στο σπίτι σας, μπορείτε να το κάνετε με... σκόρδο! Aπό τα πιο απίστευτα tips!

Πώς γίνεται;

Ένα από τα μυστικά από το... μπαούλο της γιαγιάς είναι η κόλλα σκόρδου!

Αν δεν έχετε κόλλα στο σπίτι σας και θέλετε να κολλήσετε κάτι που σας έσπασε, μπορείτε απλά να πάρετε μερικές σκελίδες σκόρδου και να τις λιώσετε.

Πώς θα το κάνετε; Κρατήστε το ζουμί από το σκόρδο, που έχει ιδιότητες κόλλας, και αλείψτε το σε χαρτί ή γυαλί. Τόσο απλά!

Προσοχή: Αυτά τα 13 αντικείμενα δεν πρέπει να μπουν ποτέ στο πλυντήριο πιάτων!

Χρησιμοποιημένα φακελάκια τσαγιού; Δείτε τι μπορείτε να κάνετε με αυτά!

Τα χρησιμοποιημένα φακελάκια τσαγιού συνήθως πάνε στα σκουπίδια αμέσως μετά τη χρήση τους. Σωστά; Βλέποντας τα παρακάτω θα πειστείτε πως καθετί στην καθημερινότητά μας μπορεί να έχει πολλαπλές χρήσεις.

Για τσιμπήματα Χρησιμοποιήστε ένα χρησιμοποιημένο φακελάκι τσαγιού για να ανακουφίσετε τον πόνο από τσιμπήματα, χτυπήματα ή ερεθισμούς λόγω καιρού στα χέρια σας. Βάλτε το σακουλάκι πάνω στην περιοχή που σας ενοχλεί και αφήστε το εκεί για μερικά λεπτά. Ο πόνος θα μειωθεί και θα νιώσετε αμέσως καλύτερα.

Για μαύρους κύκλους Βάλτε το σακουλάκι του τσαγιού κάτω από τα μάτια για να μαλακώσετε τους μαύρους κύκλους. Αφήστε για δέκα λεπτά τα φακελάκια κάτω από τα μάτια. Περάστε όλο το πρόσωπο χρησιμοποιώντας το σακουλάκι για μια ενυδατική γρήγορη μάσκα. Μειώστε τους μαύρους κύκλους χρησιμοποιώντας σακουλάκια τσαγιού.

Φυσικό αποσμητικό για παπούτσια Αφού περάσει κάποια ώρα και τα σακουλάκια στεγνώσουν, βάλτε από ένα σακουλάκι μέσα στα αθλητικά σας παπούτσια για να απορροφήσουν τις άσχημες μυρωδιές. Αφήστε τα να δράσουν για όλη τη νύχτα.

Αποσμητικό για ψυγεία Αν το ψυγείο σας έχει μια έντονη μυρωδιά, μπορείτε να την απωθήσετε χρησιμοποιώντας μερικά φακελάκια τσαγιού. Βάλτε 3-4 φακελάκια μέσα σε ένα ανοιχτό πλαστικό τάπερ και βάλτε τα μέσα στο ψυγείο. Όλες οι δυσάρεστες μυρωδιές θα εξαφανιστούν.

Βάλτε μερικά σακουλάκια μέσα σε ένα πλαστικό ταπεράκι και τοποθετήστε το στο ψυγείο για να απορροφηθούν οι δυσάρεστες μυρωδιές.

Καθαρισμός πιάτων Βάλτε λίγο νερό στο νεροχύτη σας ώστε να καλύπτονται ελαφρώς τα άπλυτα πιάτα και ρίξτε μέσα στο νερό μερικά φακελάκια τσαγιού. Το επόμενο πρωί οι δύσκολοι λεκέδες των πιάτων θα φύγουν πανεύκολα χάρη σε αυτό το εκπληκτικό κόλπο.

TAGS