Διπλή δράση για υγιεινά καθαρά ρούχα!

Διπλή δράση για υγιεινά καθαρά ρούχα!

Μόλις γίνεις μανούλα, όλοι σου λένε ότι πρέπει να προσαρμοστείς σε νέες συνθήκες και νέες συνήθειες. Αυτό είναι αλήθεια καθώς, εκεί που είχες να σκεφτείς μόνο τον εαυτό σου –και τον σύντροφό σου- τώρα είναι σαν να αποκτάς ξαφνικά ένα ακόμη μέλος στο σώμα σου, ένα πλασματάκι που εξαρτάται σχεδόν αποκλειστικά από σένα για να είναι ασφαλές και χαρούμενο.

Κι αυτή η υπέροχη ευθύνη απαιτεί από σένα να προσαρμοστείς σε πολλά, καινούργια δεδομένα. Πρέπει να μάθεις να λειτουργείς αξιόπιστα και προνοητικά, να αναγνωρίζεις ανάγκες, να μπορείς να λύσεις κλασικά, αλλά και αναπάντεχα προβλήματα, να φροντίζεις αποτελεσματικά, να προβλέπεις και να είσαι πάντα με το βλέμμα στο μέλλον. Αν το σκεφτείς, έχεις πολλά κοινά, όχι μόνο με τις υπόλοιπες μανούλες του κόσμου, αλλά και με την… KLINEX! Γιατί η KLINEX λειτουργεί αξιόπιστα και αποτελεσματικά για όλες τις ελληνίδες μανούλες, εδώ και πάνω από 60 χρόνια. Αναγνωρίζει τις ανάγκες όλων εκείνων που την εμπιστεύονται καθημερινά, λύνει προβλήματα –κλασικά και αναπάντεχα- σε μια πολύ πλατιά γκάμα δραστηριοτήτων, φροντίζει αποτελεσματικά το σπίτι και το νοικοκυριό, ενώ, παράλληλα, προβλέπει τις τάσεις και είναι πάντα με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.

Από εκεί ακριβώς, δηλαδή από το μέλλον, ήρθε και η νέα καινοτομία της, τέλεια προσαρμοσμένη στη σύγχρονη τάση της υγιεινής καθαριότητας. Είναι ένα εντελώς καινούργιο απορρυπαντικό ρούχων, το πρώτο της μάρκας και το μόνο στην αγορά που συνδυάζει Διπλή Δράση: Υγιεινή & Καθαριότητα στα ρούχα, χωρίς χλώριο! Απομακρύνει αποτελεσματικά, όχι μόνο τους λεκέδες, αλλά και τα βακτήρια, είναι εξίσου καλό και για τα λευκά και για τα χρωματιστά και αφαιρεί δύσκολους λεκέδες ακόμη και σε χαμηλές θερμοκρασίες νερού. Κυκλοφορεί σε σκόνη και σε υγρό και διατίθεται σε δύο υπέροχα αρώματα Original και Fresh Clean – και όλα αυτά με την υπογραφή της KLINEX! Άλλωστε, η αγαπημένη μάρκα ξέρει πόσο σημαντική είναι η προσαρμογή που κάνετε κάθε μέρα στον μητρικό ρόλο σας, που μεταβάλλεται συνεχώς και γι’ αυτό σας ανταμείβει με την πολύτιμη υγιεινή καθαριότητα που έχουν ανάγκη οι μικροί θησαυροί σας!