Αυτή είναι η εντομοαπωθητική ασπίδα προστασίας μου!

Αυτή είναι η εντομοαπωθητική ασπίδα προστασίας μου!

To καλοκαίρι μπορεί να είναι η αγαπημένη μου εποχή σίγουρα όμως το να το απολαμβάνω ξέγνοιαστα- χωρίς να ανησυχώ για ενοχλητικά τσιμπήματα από κουνούπια και σκνίπες-προϋποθέτει να είμαι εφοδιασμένη με τους κατάλληλους συμμάχους.

Ποιοί είναι αυτοί; Τα προϊόντα της σειράς Sam Loves Betty, τα οποία χάρη στα ενεργά συστατικά φυτικής προέλευσης, που περιέχονται στη σύνθεσή τους, προστατεύουν τόσο εμένα όσο και τους αγαπημένους μου!

Από τη μοναδική αυτή σειρά, έχω ξεχωρίσει το Εντομοαπωθητικό Γαλάκτωμα με φυτικής προέλευσης κιτριοδιόλη που κυκλοφορεί σε σπρέι και roll-on και προστατεύει την επιδερμίδα μου για 5 ώρες και το Γαλάκτωμα After Bite με φυτικά εκχυλίσματα, το οποίο ηρεμεί και δροσίζει την επιδερμίδα μου σε χρόνο dt, από τους ερεθισμούς που προκαλούν τα τσιμπήματα των εντόμων.

Εκτός όμως από αυτά στην σειρά Sam Loves Betty, υπάρχουν και τα προϊόντα εντομοαπώθησης χώρου, τα οποία είναι η ηλεκτρική συσκευή υγρού, τα αποτελεσματικά sticks με άρωμα λεβάντας και το κερί για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Πρόσφατα προστέθηκε στην πλούσια γκάμα της μια καινοτόμα εντομοαπωθητική κάψουλα με έλαιο γερανιόλης και φυτική κιτράλη. H πρωτοποριακή αυτή κάψουλα λειτουργεί χωρίς ρεύμα και προστατεύει για 280 ώρες. Έτσι, θα απολαύσω άφοβα το καλοκαίρι μου, χωρίς ανεπιθύματα τσιμπήματα, όπως ακριβώς έπρεπε να είναι δηλαδή!