Χάλασε ο φορτιστής του κινητού σου; Με αυτό το κόλπο θα το φορτίσεις κανονικά!

Σα να μην έγινε ποτέ! Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Χάλασε ο φορτιστής του κινητού σου; Με αυτό το κόλπο θα το φορτίσεις κανονικά!

Σου χάλασε ο φορτιστής του κινητού σου και δεν ξέρεις τι να κάνεις; Με αυτό το κόλπο θα το φορτίσεις κανονικά!

Αν δείτε τον φορτιστή του κινητού σας να μην αποδίδει για οποιονδήποτε λόγο, αν έχετε απώλεια από χαλασμένο καλώδιο, τότε με αυτά τα κόλπα θα καταφέρετε να φορτίσετε το τηλέφωνό σας.

Δείτε τι πρέπει να κάνετε στο βίντεο...

Πότε τα κλιματιστικά μπορεί να γίνουν παγίδα θανάτου;

Απίστευτο! Αυτός είναι ο λόγος που δεν πρέπει να παίρνεις το κινητό στην τουαλέτα!

Απίστευτο! Έχει γίνει καθημερινή ρουτίνα για πολλούς η χρήση του κινητού τηλεφώνου στην τουαλέτα. Αυτός όμως είναι ο λόγος που δεν πρέπει να το παίρνετε μαζί σας!

Οι ειδικοί όμως κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου καθώς αυτά τα λεπτά… δημιουργικής απασχόλησης μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στην υγεία.

«Το να πιάνεις το κινητό σου ανάμεσα στη χρήση της τουαλέτας και το πλύσιμο των χεριών είναι μια πολύ κακή ιδέα» είπε στην εφημερίδα «The Sun» ο μικροβιολόγος του Μητροπολιτικού Πανεπιστημίου του Λονδίνου Dr Paul Matewele.

Η λεκάνη της τουαλέτας είναι φανερά ένα από τα πιο βρώμικα μέρη μέσα στο σπίτι, αλλά αυτός δεν είναι ο κύριος ένοχος για τις αρρώστιες. Προσοχή! Αν πηγαίνεις συχνά το βράδυ τουαλέτα τότε έχεις αυτό το πρόβλημα!

Σύμφωνα με τον γιατρό τα κινητά τηλέφωνα είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα καθώς τα μεταφέρουμε σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού, μεταφέροντας ταυτόχρονα και ότι μικρόβια έχουν πιάσει από την τουαλέτα.

«Το κάθισμα της τουαλέτας και οι νιπτήρες είναι γεμάτα μικρόβια όπως το E.Coli, που μπορεί να προκαλέσει μολύνσεις στο ουροποιητικό σύστημα και εντερικές ασθένειες και έτσι να καταλήξουμε με διάρροια και ίσως κάποια μεταδοτική αναπνευστική λοίμωξη», είπε ο δρ. Matewele.

Για να αποφευχθεί μια τέτοια διάδοση μικροβίων τα κινητά θα πρέπει να μένουν στην τσάντα ή σε κάποιο ντουλάπι. Αν όμως το Facebook ή το Instagram δεν μπορούν να περιμένουν τότε ο γιατρός συστήνει το απαραίτητο πλύσιμο χεριών πριν και μετά την επίσκεψη στην τουαλέτα.

TAGS